Tisdagsmatcher med nerv!

-Ja, ska Nacka ta förstaplatsen i Alltvåan eller kommer Flempan sätta käppar i deras vinsthjul genom att vinna ikväll?

-Kommer Tumba vinna över Göta ikväll och kanske gå ikapp Lidingö i kampen om att slippa sistaplatsen?

-Kan Viggan lägga ut hinder på Tierps vinnartågsräls ikväll? Ska upplänningarna verkligen vinna alla sina matcher i Forts A?

-Tänker Åker ställa en sista fråga om förstaplatsen i Forts B genom att slå Trånkan ikväll och den stora frågan är om Nynäs kan slå Värmdö igen(!) och själva möjligen slippa sistaplatsen och en vansinnigt tråkig nedflyttning ??

ALLTVÅAN

FORTS A

Spångas tränare Niklas Lundqvist : -Grymt viktig och rolig match ikväll! Nästan full trupp, vi ställer upp med 18+2. Två långtidsskadade sedan tidigare och två icke uttagningsbara spelare är utanför matchtruppen. Vi har pratat den senaste veckan om balansen mellan de två, att både kunna äga sitt utfall men samtidigt njuta och släppa handbromsen. Planen och upplägget är densamma inför ikväll!

………….

Tierps tränare Stefan Andersson:
-Viggan har slagit oss tidigare, i höstas, men vi har ökat vårt självförtroende och våra skills och inte förlorat en match sen dess. Man ska passa sig för att bli för styv i korken men jag är stolt över ett träningsvilligt lag med bra målvakter och fyra riktigt bra femmor. Vi ser ljust på framtiden oavsett hur denna säsong slutar så är Tierp som klubb på väg att bli något som vi väntat på.

FORTS B

Trånkans tränare Per Sjöberg:
-Hej, jepp jag har alla tillgängliga, det viktigaste är nog tålamod & ödmjukhet. Samt lite klyschor som att ta pucken till mål och skjuta mycket, vi har gjort det bra mot Åkers i år.

Redaktionen var förbi Kärrtorp igårkväll när Hammarby tränade och på frågan om man tänkte vinna mot Värmdö på fredag blev svaret ett vrål!

Sammy Andersson poserar stolt i BEST IN GAME-kalsongerna medan lagkompisarna äter upp sig inför fredagsmatchen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.