Vilka grymma matcher!!

Tränarkommentarerna är på väg in nu i natten och redovisas imorgon förmiddag!

ALLTVÅAN

Härliga matcher med resultat som inte var helt lätta att förutse!!

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Tjena! Tycker inte att det är vår match någonstans. Tycker inte heller att vi har rätt fokus och inställning. Vi bjuder på alldeles för många mål och sätter inte våra egna chanser. Alldeles för få spelare som är villiga att göra skitjobbet och vara beredd att äta puck. Får väl dra till med Håkan Strömbergs gamla klyscha ”blåmärken försvinner, poängen består”. Vi behöver höja oss många snäpp om vi vill att säsongen ska hålla på ett tag.
Niklas Thorin:-Vi behöver minska våra egna misstag som motståndarna utnyttjar! Sedan göra mål på våra chanser! Men nya tag på fredag
Adde Sjöquist: -Ja fan också! Blir bra när vi får tillbaka lite folk, då blir vi farliga! Haha tack gubbar, fast kolla Thorin, har klivit ner på backen och gör det hur bra som helst!

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Ja det var väl inte vår bästa men dom hade väl bara 2-3 riktiga målchanser mot våra 7-8 så det var 3 ok pinnar. Lite barnsjukdomar i egen zon stundtals men vi reder ut det och nu är det bara ladda om till Lidingö på fredag och se hur dom andra resultaten går, Vi skall i alla fall göra vårt för att sätta press hela vägen in.
Vi har mera bredd än JHC, mer kvalitet tycker jag.

……………..

TUMBA, Andreas Norstedt:-Hej Ja det var en tung förlust som gör det lite jobbigare att nå kvalet men det återstår 2 st matcher. Så vi tar det där ifrån och kör på. Tänker inte ge upp än.

GÖTA, Jörgen Hägg: -Tycker vi gör en ok 1:a period. Lite för många to för att vara riktigt nöjd. 2:a är inte bra, vi fuskar å ska vara för sköna lite för mycket.
3:e stabilt, klarar av en 5 min som mer var diving än matchstraff.
Men men 3p i trunken.
Kul å göra lite mål också.

………………

HANINGE, Ludde Zettervall: -Uruselt rakt igenom egentligen. Finns inget positivt att ta med framåt. Ha en bra kväll.

LIDINGÖ, Martin Pilö: -Tack! Instämmer till att vi har bra fart nu. Jag var lite förberedd på en ”lång” kväll ute i Torvalla. Men vi är påkopplade, gör kloka värderingar och står upp bra. Vi hade en hel del gubbar borta ikväll och två keeprar sjuka. Men som sagt, killarna på plats genomför jobbet föredömligt! Har egentligen ingenting att klaga på, vi fortsätter på inslagen linje och gör det jobbigt för kommande motståndare.

Martin Pilö gick rak i ryggen från Torvalla!

……………

FLEMPAN, Daniel Despotovic: -Stort tack Ja vi gör en bra match i 60 min Följer matchplanen och stänger dom ganska bra Släpper inte till mycket, vi sliter 100 % för varandra idag
Kristopher Dahling: -Tack , tycker vi kommer upp bra jobbar som ett lag o Görvels. Bra lag insatts , andra perioden är lite sämre , vi visar igen att vi kan ska bara hålla oss på den här nivån hela tiden. Tight o bra försvar med bra målvakter.

Dahling och hans killar har skills!

NACKA,
Daniel Enbacka:
Philip Fornes: -Det var tunga ben och alldeles för dålig insats. Vi har allt i egna händer men undertecknad kastar bort det i slutet. Bryta ihop ikväll och nya tag senare i veckan

FORTS A

Tierp vinner 14:e raka matchen och går för rent hus!! Man är redan seriesegrare.

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:-Ja Pelle stort tack, present kommer som utlovat! Så mycket vi tävlade igår i period 1 och 2 har vi inte gjort på hela säsongen, tacksamt och kul som tränare att se hela laget gå samman och tävla i varje byte och situation. Vi var ruggigt bra i två perioder. Slappnar av lite i sista med 5-1 ledning, men blir aldrig någon riktig fara på taket och vinner välförtjänt. Grymt skönt!

IRON, Robert Press:-Tjena, ja vi börjar riktigt bra men har sen en ordentlig svacka i 27 minuter för att sedan göra en helt godkänd 3:e period.
/Robban

…………….

TIERP, Stefan Andersson: -Vi vinner igen och är seriesegrare nu. Vi gör många bra saker men..vi tappar fokus och hittar på specialbeteenden som vi inte sett tidigare..vi behöver hålla oss till vår gameplan och spela som vi ska göra.
Viggan tillåts komma tillbaka så jag var tvungen att gå ned på folk i sista perioden för att höja farten och det fungerade perfekt.
Tyvärr kändes det litet tråkigt att Viggan spelade vårdslöst när orken tröt och det gav en skada hos oss. Vi hade inte rätt känsla efter matchen, svårt att tokfira när spelet inte funkade.

VIGGAN, Thomas Ekfeldt: -Vi ger bort första 30, blir för mkt att hämta. Vi chansar lite och går upp till 5-6 sedan tar vi slut. Tierp bättre än oss, 14 gubbar blev 13 efter ett matchstraff..

FORTS B

Vi utnämner härmed Värmdö till seriesegrare trots att det återstår några matcher och det finns teoretiska chanser för Åker, Bajen och Sudret! Hakorna är utsträckta!

Nynäs kommer att spela i Hockeytrean nästa säsong…om inget lag får problem och Nynäs får en gratislott!

ÅKER, Micke Ericsson:-Tackar tackar, vi började bra men sedan åkte vi på två ”billiga” utvisningar och tappade den 2-0 ledningvi hade. Killarna krigade på i 65 minuter och gav aldrig upp. Bra anfallsspel och mindre bra försvarsspel idag. Ser att Trångsundstränare tycker att vi gjorde två billiga höstlöv från blå… 🤔, undrar vilka två han menar? Som sagt vi tackar för poängen och jobbar vidare för att avsluta säsongen bästa sätt.

TRÅNKAN, Per Sjöberg:-Tjena, vi krigar på bra tycker jag, gör 6 mål men dom gör 2 st väldigt enkla mål från blå som seglar in, plus några onödiga utvisningar som resulterade i mål, Suck!
………….

VÄRMDÖ, Andreas Ahlström: -Tack Pelle, det var inte årets bästa match varken från oss eller Nynäs. Böljande spel där båda hade det tufft i försvaret. 3-4 frilägen som phille räddar. Vi var mer effektiva helt enkelt och knep 3 viktiga poäng.

NYNÄSHAMN, Robert Spath: -En match där alldeles för många av spelarna saknar energi för att spela ett bra försvarsspel, kändes att många var mentalt trött tyvärr. Och Värmdö har några spelskickliga spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.