Nacka klara för kvalserien!

Vi säger Grattis till Nacka som vann på OT över Haninge ikvälll!! En månads uppehåll väntar för dem så en välförtjänt skidresa eller varför inte Thailand i 14 dagar kan vara en bra sysselsättning ett tag?

FÖRBUNDET HAR IDAG BESLUTAT ATT NYNÄSHAMN FÅR RIMBOS PLATS I KVALET ÖSTRA A!!

ALLTVÅAN

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Vi gjorde det vi skulle första 15 var jätte bra, sedan lite dippar som vanligt men det var som det var, lite tråkigt att det inte räckte men nu får vi planera efter det som kommer sedan bara tuta och köra vi vill till kvalserien och vi kommer att jobba hårt för det.

GÖTA, Jörgen Hägg: -Ja, först å främst är Sollentuna är fantastiskt lag som spelar en konsekvent ishockey på ett vägvinnande sätt. Å ska man störa dom så måste man vara konsekvent tillbaka å ta fler bra beslut än vad dom gör.
Och det gjorde inte vi idag.
Sen har vi lägen för att gör nåt mål, men vi måste ha mer skärpa i dom lägena.
Hörs av

………….

TUMBA, Andreas Norstedt:-Tack Jag tråkigt att säsongen är över. Får bli att utvärdera denna och se vad man gjort och skulle gjort annorlunda. Hur man kan ta tillvara det man gjort iår och ta lärdom av det. Får bara önska lycka till för de övriga lagen i kvalet.

LIDINGÖ, Martin Pilö: -Tack, ja det är alltid trevligt med en seger! Det var en tillställning utan adrenalin och tempot blev därefter. Långsamt. Vi för matchen i stort och vinner rättvist.

………..

HANINGE, Ludde Zettervall: -Ja det va en rolig match. Alltid kul när två bra lag gör upp om poängen. Vi får lära oss av lite saker som vi har tagit internt och bli starkare av det. Fem mot fem spelet dominerar vi mot Nacka. Sen får jag passa på att gratta Greg i Sollentuna som nu slipper gå direkt till kvalserien med sitt lag och även där med lite tur med resultaten i kommande helgen även får åka på träningsläger till Gotland. Ha en grym kväll Pelle.

NACKA;
Daniel Enbacka:
-Ja satan va skönt! Riktigt starkt av boysen att komma ikapp två gånger! Lite stökigt i slutet vilket bara gör det extra skönt att vinna! 11, 15, 24 och 5 lite extra bra.
Philip Fornes: -Alltid kul att spela matcher som gäller lite extra! Haninge börjar bättre men vi äter oss in och lyckas vara lite giftigare i slutändan. Det blir lite stökigt som alltid mot Haninge men tycker vi står upp bra och fokuserar på vårt! Var kul att lite inövade varianter fungerade

Joakim Hagberg avgjorde för Nacka i OT! Bra tillfälle att göra första målet i Alltvåan!

………..

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Rättvist eller inte spelar ingen roll, de gjorde 4 mål och vi 3. Vi gör rakt igenom en riktigt dålig match och bjuder återigen på för många misstag. Det håller inte mot något lag. Jag tror att Båven struntar i det när vi förlorade
Sebastian Båvensjö: -Tjena Pelle! Ja kul med mål i debuten men vad gör det när man förlorar ändå.. Jag tycker inte vi gör en bra match, vi vårdar inte pucken och bjuder på alldeles mycket lägen. Men nu laddar vi om och det ska bli kul att möta G/T i playoff.

FLEMPAN, Daniel Despotovic: -Tack så mycket Nja tycket väl att vi vara värda 3 poäng.

Kristopher Dahling: -Ja det e slarvigt borde vart tre pinnar ! Åter igen, en målvakt som är riktigt bra ! O Mike Raynee visar att han fortfarande kan.

FORTS A

Grattis till Tierp som seriesegrare, Viggan och Spånga har spelat färdigt medan Iron får kvala. Rimbo drar sig ur kvalet och blir degraderade. Kan Nynäshamn komma att få Rimbos plats? Rykten florerar!!

TIERP, Stefan Andersson: – Vi gör det vi ska göra idag och vi går obesegrade genom serien. Väldigt stolt över mitt lag. Alla runt laget inkluderade.
Nu blir det Haninge att fokusera på och det känns otroligt inspirerande och inte alls skräckinjagande.
Vi har inte förlorat en hemmamatch sen oktober så ett visst självförtroende har vi byggt upp och laget har blivit klasser bättre sen dess! Superroligt!

……………..

VIGGAN, Thomas Ekfeldt: -Vi har gått på knäna sedan jul, inte haft tillräckligt med folk. Det löste sig och man får blicka framåt.

IRON, Robert Press: -Hej,
återigen en helt godkänd match där vi får lite utdelning på våra chanser också.

FORTS B

Värmdö är nära seriesegern men Sudret har två matcher kvar så…osvuret är bäst!

ÅKER, Micke Ericson: -Tackar tackar!! Vilken inställning killarna visar idag! Väldigt skönt med tre poäng med 60 minuter hårt jobb över hela isen. Vi har haft och har väldigt många spelare som är/varit sjuka och skadade den senaste tiden. Idag fick vi ihop tre femmor och killarna gör en väldigt bra match med åtta olika målskyttar. Vi är ödmjuka inför morgondagen och vet att vi måste upp i samma nivå mot Nynäshamn i vår förhoppningsvissista match…

VÄRMDÖ, Andreas Ahlström: -Nja, endast en ledig dag på 9 dagar har satt sina spår och då blir det inte så mycket spring i benen.. inte på en gammal gubbe som mig iallafall… Åkers var väldigt effektiva. Inte så mycket mer att säga. Vi får hoppas att sudret tappar poäng.

……………

HAMMARBY, Jonas Fredmark: -Det va skönt med en vinst men surt sa räven när Värmdö åkte på stordäng av Åkers. Vi kom ut och va nervösa och oorienterade . Vinner ändå första med 2-0. Det kändes att mycket stod på spel. Skönt med vinst ändå. Nu måste vi hoppas på att Nynäshamn tar Åkers ikväll.

TRÅNKAN; Per Sjöberg: -Tjena, vi har haft svårt mot Bajen generellt sett. Vi är tillbaka i gamla hjulspår, släpper mycket mål, 5-6 stycken och gör för lite, uddlösa framåt, hamnar ute i hörnen, och spelar lite bekvämt. Trist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.