Onsdagsmatch i Forts B

Åker åkte till Nynäshamn för att spela sin sista match och för att ta tre poäng eftersom man då skulle bli klara för Hockeytvåan även nästa säsong. Nu blev resultatet inte vad Åker önskade och kan bara vänta in hur det går för Sudret och Hammarby.

Noterbart att Åkers skyttekung Gustav Sultan gör 1+1p och har då gjort 25p (20+5) i Forts B!!!

NYNÄSHAMN, Daniel Svensson: -Vi gör ju en ganska bra match och i tredje trodde jag nog att vi skulle avgöra då det klingade i både ribba och stolpe. En skön kämpainsats idag.
Killarna har fått bestämma om de ville spela kval och alla ställde upp direkt! Vi fick två timmar på oss av förbundet, att bestämma oss.
Vi får in några nya spelare på defensiven till PO/kval och vi kommer ge allt för varandra. Hockeytrean får vänta.

ÅKER, Micke Ericsson:- Detta kan ha varit den absolut tråkigaste vinst jag varit med om. Vi började bra men efter hand blev vårt spel allt mer krampaktigt. Vi hade gott om lägen att göra fler mål utan att få till det men det hade även Nynäshamn. Vi hade gärna haft med oss en straff i slutsekunderna men det tyckte inte domaren… Att vi nu får vänta till helgen på hur serien slutar är väl ytterligare ett bevis på hur serieläggaren misslyckats med denna serie. Sista omgången borde i rättvisans namn ha avslutas med tre matcher på samma dag och tid. Nu är avgörandet tyvärr utanför vad vi kan påverka.
Gustav Sultan:
-Tack så mycket, Helt säkert är det inte att säsongen är över ännu då sudret måste vinna över Bajen på lördag annars väntar det kval nedåt för oss…. Min säsong hittills är jag självklart nöjd med och det känns väldigt bra att puckarna har börjat trilla in. En stor eloge till mina kedjekamrater som har försatt mig i fina lägen under säsongen. /sultan

Gustav Sultan, öser in mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.