Två matcher kvar i Forts B, stor dramatik!

Mm, på lördagen kommer Sudret till stan igen för att se till att helst vinna serien med två segrar men risken finns att man plötsligt hamnar i nedåtkvalet (!) om man istället förlorar helgens båda matcher!!! Vilken press!!

På lördagen möts Hammarby och Sudret i det fashionabla tältet på Kärrtorps IP och hur har det gått i de två tidigare mötena i Forts B? …Bajen har vunnit båda mötena!
Hammarby lär slåss minst lika bra som bortalaget eftersom man inte vill vara med om något nedåtkval!

På söndagen åker Sudret ned till färjeläget Nynäshamn och möter ett nytänt lag som fått en chans att hålla sig kvar i Hockeytvåan då man fått en gratisplats i nedåtkvalet i Östra A (!) då Rimbo dragit sig ur. Nynäshamn gav på onsdagen Åker en tuff match så vi undrar verkligen hur det ska gå för Sudret i helgen….Good or Anus?
Sudret vann de båda tidigare mötena i serien och coach Sjöquist är riktigt taggad och säger:
-Vi går för serieseger!

Åker har den ganska jobbiga sistsen nu för om Hammarby vinner på lördagen och Sudret vinner på söndagen så hamnar Åker i nedåtkvalet!!!
Så här säger Åkers Micke Ericson efter Nynäsmatchen: Detta kan ha varit den absolut tråkigaste vinst jag varit med om. Vi började bra men efter hand blev vårt spel allt mer krampaktigt. Vi hade gott om lägen att göra fler mål utan att få till det men det hade även Nynäshamn. Vi hade gärna haft med oss en straff i slutsekunderna men det tyckte inte domaren… Att vi nu får vänta till helgen på hur serien slutar är väl ytterligare ett bevis på hur serieläggaren misslyckats med denna serie. Sista omgången borde i rättvisans namn ha avslutas med tre matcher på samma dag och tid. Nu är avgörandet tyvärr utanför vad vi kan påverka.

Kan det bli en mer dramatisk avslutning på serien?

Tryckfelsnisse verkar ha varit framme för första laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.