Sollentuna klara för Kvalserien till Hockeyettan

Sollentuna höll för favorittrycket och har nu kvalificerat sig för Kvalserien, men Lidingö gjorde en bra insats och har tog sig längre än vad många läktarexperter trodde på förhand.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Idag var vi inte alls så effektiva och bra som vi borde varit och vi fick kämpa ordentligt när det inte stämde för oss. Till slut vann vi ändå och ännu ett delmål att bocka av.
Nu tar vi tre dagar ledigt och sen tränar vi fram en plan för kvalserien. Så jäkla roligt!

LIDINGÖ, Martin Pilö: Trots tomheten som infinner sig när det tar slut så är jag otroligt stolt över alla grabbarna idag. Vi spelar stundtals riktig bra hockey och visar att vi kan mäta oss med (och vara bättre än) lag med helt andra förutsättningar. Jag grämer mig över att vi inte får en tredje match för det hade varit väldigt intressant att se hur mycket Sollentuna hade darrat i så fall, och grabbarna hade förtjänat en avgörande match. Alla i laget ska ha en stor eloge för en grymt rolig säsong!

…………………….

I Länna Sport Arena var det hockeyfest, massor av folk och två lag som ville vinna, till varje pris.
Underbar underhållning där vi fick se det mesta som hockey kan erbjuda, snygga mål, snabba spelvändningar och snillrikt spel. Järfälla ledde med två mål men Haninge tog matchen till OT där Haninges Oskar Johansson punkterade matchen med ett vansinnigt snyggt skott i krysset.
Allt avgörs således imorgon söndag med en tredje match.

HANINGE, Ludde Zettervall: -Håller med dig Pelle, det är två bra lag på isen. Det som avgör idag är att Järfälla blir trötta och inte orkar hålla uppe deras destruktiva kontringsspel. Ny fight imorgon. Den ser vi mycket fram emot!

Matchens Lirare Oskar Johansson förklarar Haninges vinst!
Järfällas Thomas Ahlperby vill glömma matchen och komma tillbaka på söndagen.
Matchens Lirare i Järfälla Kalle Broed!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.