Fredag: Sista omgången i Kvalet till HE!

Det är också en omgång i Kvalet till H2 på fredagen och där Brödernas kan säkra seriesegern…om man vinner mot Nynäshamn.

KVAL TILL HE

Ja, sista omgången blir kanske litet mer spännande än vad man kanske tror. Sollentuna har faktiskt fortfarande chansen att vinna serien och lyftas upp till Hockeyettan….men hur?
Well, Järfälla måste först och främst göra om bedriften från onsdagen då man vann med stora siffror mot Sollentuna, alltså ta alla tre poäng från Köping. Sollentuna har då chansen..om man vinner med bra siffror över Nacka. Är detta möjligt? Kanske inte troligt men..fullt möjligt.
Även om Nacka gärna vill visa hemmapubliken en bra avslutningsmatch så kan en bra start för Sollentuna förstöra kvällen för hemmalaget och Sollentuna har ju litet mer att spela för på fredagskvällen, om man säger så. Men vi får se, Nacka har en härförare i Philip Fornes och Sollentuna har en sniper i Wille Hedman….vem får ta emot publikens jubel?

Men, kan Järfälla verkligen vinna över Köping? De tror på det själva och det är inte en omöjlighet. Deras första möte ska inte tas som att det blir samma utfall igen för vi såg att Järfälla inte var beredda och litet spända då inför mötet med ett Hockeyettanlag.
Man har en bra målvakt i Larsson-Tysell men mot detta motstånd måste backarna vara mycket hjälpsamma och finnas på plats. Det är många som klivit fram i laget så det är inte bara bröderna Broed och Adde Sjöqvist som kan göra mål och assists.
Köping lär inte lägga fingrarna emellan utan kommer garanterat köra i 180 så detta blir grymt kul match att skåda.

KVAL TILL H2

Kommer Åker att ta tre poäng av Waxholm? I förra mötet vann Waxholm och kanske är de i bättre form än Åker…mycket svårt att tippa den här matchen. Waxholm kan ju fortfarande spela in 12 poäng på kontot så…

Kommer Waxholm ”ställa till” det?

Iron körde över Trånkan i förra mötet så det är inte mycket som talar för huddingelaget just nu. Stortorsken mot Brödernas sist måste svida än så vi tror Iron vinner på hemmaplan och ställer en fråga till Åker och Waxholm om vem som hamnar ovanför strecket.

Om Brödernas vinner över Nynäshamn är de klara seriesegrare och det blir fest på Ekvallen! Vi tror att oddsen på vinst är lägsta tänkbara eftersom Brödernas bara vinner och Nynäs bara…förlorar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.