SISTA OMGÅNGEN FÖR SÄSONGEN!

Ja tänk, tiden slutar inte att ticka och till slut är säsongen slut. Det har varit många härliga matcher och några riktigt dåliga också 🙂

Det kommer naturligtvis en sammanfattning och några studioprogram framöver för vi behöver ju se framåt och höra vad klubbarna vill och kommer att göra.

Kvalet till H2 har bara ett spänningsmoment kvar…vem blir trea? Det kan visa sig vara viktigt om något lag inte kan/vill spela i Hockeytvåan.
Iron och Waxholm kan inte nå andraplatsen men vill ju ta hand om tredjeplatsen för redan nämnda skäl.
Iron har en poäng mer än Waxholm och dessutom nio måls bättre målskillnad.Motståndet på fredagskvällen blir Nynäs och de har inte vunnit en enda match i denna kvalserie och kan de ta poäng av Iron? Vi tror inte att det är omöjligt men kanske inte så troligt, även om Nynäs kan vara riktigt bra…problemet är att de har svårt att vara bra…i en hel match. Sen har vi frågan om vissa Nynäskillar inte är lojala och stannar hemma bara för att det inte gäller något för dem.

Waxholm tar sig an Trånkan som man inte blir klok på, blandar matcher med fart och teknik och ibland ser det riktigt märkligt ut när pucken inte alls vill hanteras av trånkanklubbor!! Nu sist höll man sånär på att vinna över den nu klara tvåan Åker så…kan man ta poäng av Waxholm? Ja vi tror det men då måste deras nyckelgubbar vara på plats och kanske ett löfte om sportdryck vid en vinst!!

Brödernas åker till Åkers styckebruk för sin sista match och även där är frågan om man får till tre hela femmor? Vi vet att det finns skador och att det finns spelare som inte alltid kan vara med pga andra åtaganden…som att vara polis eller företagare med udda arbetstider.
Åker kan faktiskt vinna serien…om man vinner och vinner med 27 mål!!! Gustav Sultan måste göra personbästa och troligen alla andra i laget också! Go for it!

Alberts Ilisko i Nynäshamn får lovord av klubbledningen för sitt lojala arbete och sin professionalism inför varje träning och match. Kan han avsluta säsongen med en strut från blå?

Jens Berg i Trånkan är en fröjd att skåda på isen, hans fart är litet högre än de flesta andras och hans teknik är definitivt klart bättre än genomsnittet! När Jens kommer över blå så får backarna det jobbigt, håll ihop grickorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.