Sista matchen spelad, säsongen över!

Ja, nu är det över och när spelare och domare lämnat isen kan vi summera.
Brödernas och Åker är berättigade till spel i Hockeytvåan medan Iron, Waxholm, Trångsund och Nynäshamn flyttas ned till Hockeytrean….om inte…Brödernas drar sig ur, eller något annat lag gör så.

Brödernas vinner sin sista match men tappar en poäng till Åker.
Noterbart: Notan Nordström skjuter säsongens sista skott i mål, i OT, och vinner Poängligan med nästan tre poäng per match.

Iron vinner sin match mot Nynäs med klara siffror men..Nynäs lyckades bara skrapa ihop 10 utespelare till sin sista match och nog är det på något vis sorgligt.Ludvig Wallin gör tre mål!

Waxholm vinner över Trångsund på ett stabilt sätt och skärgårdsgänget får många tummar upp för sin genomförda kvalserie.

….

Sammanfattning och Studioprogram inom kort!

TRÅNKAN, Per Sjöberg: -Tjena, hoppades på en seger efter första, men efter ett par mål av Waxholm så rinner energin ur grabbarna helt och matchen spelas bara av. Trist!
Med vänlig hälsning, Per

…………….

IRON, Robert Press: -Tjena,
stabil och fokuserad match från vår sida. I ärlighetens namn så orkade Nynäs bara första perren då de bara var två femmor.

NYNÄS, Robert Spath: -Ja, vad säger man egentligen, en eloge till grabbarna som ställer upp…

………..

ÅKER,Micke Ericson: -Vi är nöjda med vad vi presterar idag, känns som en revansch med tanke på resultatet senast mot brorsorna. Jag tycker att vi kommer ihop som ETT lag i kvalserien. Skönt att greja kontraktet för killarna, för föreningen och för oss ledare. Jag hoppas att det byggs vidare på detta till nästa säsong.

BRÖDERNAS, Niklas Flodin: Vi gör en bra förstaperiod, betydligt sämre andra men hämtar oss litet i tredje och det räcker till vinst i OT.
Vi kanske inte kan tagga till idag som vi gjort i många andra matcher och Åker gör några snygga kassar.
Det har varit en ynnest att coacha dessa härliga hockeyspelare med så mycket smartness och på frågan om vi ska spela nästa säsong så måste jag hänvisa till ägarna Jocke Wiklander och Micke Wallén. Om jag får gissa så behöver kvalet till Allsvenskan spelas klart först, där Väsby deltar.
Imorgon spelar vi in en Studio igen med East Coast så då kan jag berätta mer.

Poängligan

Goalieligan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.