RESULTAT & KOMMENTARER Fredag 9 februari

ÅKER, Pasi Koponen:
-Vi var inte med när matchen började och uppförsbacken blev för lång. Inget att säga om. Jag förväntar mig bättre inställning framöver.
Rasmus Frisk:
-Tjena Pelle! Nä det stämmer helt korrekt! Dom gjorde de bra idag! Samtidigt fick dom några tursamma mål i början så vi fick jobba i uppförsbacke! Men vi var inte helt ofarliga framåt mycket skott som missade mål tyvärr! Menmen två extremt viktiga matcher nästa vecka som vi laddar om till!

FLEMINGSBERG, Daniel Despotovic:
-Tack. Vi gör en bra match och vinner välförtjänt skönt med vinst igen.
Kristopher Dahling:
-Precis, jag och Brallan var inte med idag, jag är skadad. Kokkonen var iallafall spelsugen idag, tre mål! PP funkade , kanske får Brallan och jag hålla oss borta.
Robin Kokkonen:
-Tyckte inte de hade nån koll bakåt. Målvakten släppte in våra 2 första skott i matchen så det präglade sig resten av matchen.

Tre mål..

…………………………..

IRON, Jesper Kvist:
-Jag var inte med idag men en supporter sa:
-En jämn match där Iron inte är effektiva nog i lägena! Samt återigen simpla misstag som kostar oss poäng.

GÖTA, William Bengstberg:

………………………..

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Tackar Nja, vi föll tillbaka till till dåliga vanor en period i andra, men lyckades vända underläget. I tredje var de mer kämpa än skönspel men idag tog killarna fram karaktären som jag vet finns där. Kul för Simling att göra två mål, men jag måste få lyfta fram Love Lindqvist som alltid ger allt för laget
Niklas Thorin:
-Idag var det kul att kliva tillbaka som center! Två ass men det är inte det viktiga! Utan det var tre poäng! Tycker vi spelar bra stundtals men tyvärr tar vi för många onödiga utvisningar, vilket leder till mycket stress och ostrukturerat spel från vår sida! Tror inte coach Thomas var nöjd vårt spel då han behövde gå ner på folk. Men tre härliga poäng!
Adde Sjöqvist:
-Tackar! Ja men tredje perioden är jag riktigt nöjd med.Tierp kämpade på bra tycker jag!
Ja det kändes bra för mig och det var skönt att vinna efter några dåliga matcher på slutet!

Love Lindqvist

TIERP, Stefan Andersson:
-Ja, usch.. valpiga är bara förnamnet. Tycker vi spelar bra i två perioder, dåligt med tålamod i sista. Samtidigt så måste vi sätta alla frilägen vi får. De flesta avsluten är junioravslut!
Sammy Andersson:
-Nej mina två mål räckte inte långt. Vi gör en bra genomförd match men räcker inte till när vi möter ett mer rutinerat Järfälla Det som skiljer oss åt idag är att vi inte sätter våra lägen vi får som vi måste göra mot ett bra lag som Järfälla

……………………….

TUMBA, Micke Österblom:
-Vi gjorde om spel planen lite och spelar ännu tajtare och konsekvent framförallt i egen zon och då blir vi svårslagna och motståndarna hamnar på utsidan.
Så en bra match framförallt i defensiven där vi har haft lite problem under säsongen.
Emil Tikka:
-Tackar! Ja inget snack idag, vi för matchen från start till slut och stänger ner Värmdö på ett bra sätt! Vi går på lite kort om folk men vi sliter för varandra hela matchen. Nordstrand glödhet! Hörde rykten om att han hade ny klubba ikväll, kanske ska kika vad det va för modell.. Vi tar en välförtjänt helg nu efter en bra vecka och full pott.

André Nordstrand, fyra mål!

VÄRMDÖ, Pelle Nilsson:
-För att vinna hockeymatcher så krävs engagemang, vilja, närvaro, ansvar. Vi visade upp noll av det ikväll. Vi ger inte ens Tumba en tillstymmelse av att vi vill vinna denna match. Ber om ursäkt till dom stackars föräldrar och flickvänner som pallrat sig ut till Tumba ikväll. Självklart tar jag på mig allt ansvar att vi inte kommer förberedda………

…………………….

NACKA, Philip Nilsson-Fornes:
-Tackar! Äh det kändes ganska bra. Tycker de var giftiga i första perioden men sen styrde vi matchen. 100% i powerplay och 100% i boxplay var otroligt starkt. Fritzell hade en klassisk match där han hyllas innan matchen och sen går inte puckarna in. Sätter han några av sina lägen så går vi ifrån tidigare. Detta var styrkebesked på alla plan! Sen är jag tveksam på Cronelds mål… även om han kanske passade på ena men han verkar få allting i poängprotokollet på något märkligt sätt!
-Båvensjö försökte spela basket och snackade på som vanligt men det räckte inte denna gång.

Hugo Fritzell fick blommor för sina första 100 matcher i Nacka! Han har gjort 109 p på de matcherna!!

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Konstig känsla, men trots 2-5 förlust, en resultat jag inte tycker speglade matchen, så gör vi en bra match. Nacka är ett riktigt bra lag och precis som sist så håller matchen en hög nivå.
Det är special teams som avgör där Nacka gör två i PP och vi gör inget.
Hatten av för Nacka, men ett steg i rätt riktning för oss. Nu har vi två bra matcher framför oss att slipa detaljer på innan det är fullt skarpt läge i play off.
Sebastian Båvensjö:
-Jag tycker det är en bra match från båda lagen. Men idag är det special teams som avgör mycket tyvärr, till deras fördel.

……………………

HAMMARBY, Mats Weiberg:
-Hej och tack
Vi började matchen bra men tycker vi inte kommer upp i normal nivå under första och andra perioden. Som tur blev det islossning i tredje perioden där vi kunde stänga matchen och få med oss 3poäng till slut. Nu gäller det bara börja ladda inför nästa tuffa match på tisdag. Vill avsluta med att tacka alla fans som match efter match stöttar oss från läktaren.


Sammy Andersson:
-Tack! Division one here we come!

Usov, två mål!

LIDINGÖ, Martin Pilö:
-Vi spelade på en tiondel av vår förmåga så var väldigt tacksam att vi hade likaläge inför tredje. Jag hade förhoppningar om att vi skulle spela upp oss sista 20 men det blev raka motsatsen. Tyvärr rinner siffrorna iväg onödigt mycket men Hammarby vinner rättvist, dem var hetare i alla delar av spelet. Vi får ladda om inför kommande vecka och hitta tillbaka till vår normala nivå.
Max Brodén:
-Tung match, de hade bra tryck på läktaren som höjde deras tempo. Idag räckte det inte men vi kommer igen snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.