RESULTAT & KOMMENTARER KVALSERIEN TILL HA omgång 3

Oj, det där var riktigt bra gjort av Brödernas/Väsby!!
Redaktionen hann bara närvara i första perioden och nere vid rinkside kändes det som spelarna i båda lagen gav precis allt de hade att ge.
Det blev inget skönspel, nej nästan inget spel alls… bara kamp, ingen ville ge motståndaren minsta fördel eller ens få hålla i pucken.

Sen lossnade det för hemmalaget och det får Micke Wallén berätta om:

Micke Wallén & Jocke Wiklander

Redaktionen:
-Oj, vad skönt med seger! Du var ju litet besviken efter första men hur ser du på matchen därefter?

Micke Wallén, BRÖDERNAS/VÄSBY:
-Tjena Pelle, ja riktigt jävla skönt. Tycker vi kommer ut bra första 7-8 minuterna sen börjar vi tyvärr slarva lite mycket och matchen börjar bölja och Piteå tar ledningen i slutet på första.
Sen kommer vi upp bra i andra och tredje perioden och drar ifrån och kontrollerar matchen på ett bra sätt.
Kanske inte vår bästa match men en otrolig styrka att vinna även fast vi inte spelar på topp!
Kul att se att Victor i målet återigen gör en riktigt bra match.
Nu laddar vi för Vimmerby borta på lördag, finns en plats för dig i supporterbussen, så hoppas vi ses i Vimmerby 😄👊