RESULTAT & KOMMENTARER Kval till HA – omgång 5

Nu är vi halvvägs in i serien och det är långt ifrån avgjort.

Kristianstad har tagit kommandot i tabellen men …Brödernas/Väsby vann den mycket viktiga matchen där man inte lät KIK att dra iväg poängmässigt. Man vann visserligen på OT men man gjorde fyra mål på ett lag som inte släppt in ett enda mål på de två senaste matcherna!

Vad sa Brödernas Micke Wallén om matchen?

Micke Wallén. BRÖDERNAS/VÄSBY:
-Vad ska jag säga Pelle, varit kritisk till prestationen några matcher men idag tycker jag att vi spelar ut dem större delen av matchen. De snor en poäng av oss idag tyvärr, vi borde avgjort detta tidigare! Märktes på killarna efteråt att nu går vi ihop som grupp och trycker stenhårt på framåt! Nu laddar vi om för en ny rolig match på torsdag borta mot Hudiksvall

krille h, BRÖDERNAS/VÄSBY:
MATCHRAPPORT

Sörgardt, han med bössan! Foto: Brödernas/Väsby

Halmstad hade en bra kväll och avgjorde ju matchen i princip i första perioden med fyra mål. Man behövde verkligen den här segern för att komma ifatt, till viss del iallafall.
Vimmerby som gjort så starka insatser verkar inte haft en bra kväll däremot.
Den här serien är inte lätt att begripa sig på när resultaten blandas så kraftigt och även om Kristianstad nu leder tabellen så känns de inte som de är några storfavoriter.


Piteå gör en bra match och tar poäng av Hudiksvall men de hade behövt fler poäng..man är sist i tabellen men..man gör bra matcher och man har 15 poäng att hämta in om man vinner resten av matcherna.
Hudiksvall är iallafall med där uppe i tabellen och nu börjar det brännas…man bör inte tappa fler matcher, inget av lagen egentligen , för ska man bli först kön till HockeyAllsvenskan så bör man plocka trepoängare från och med nu.

Så jäkla spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.