Dagens matcher (3/10)

SPELA HÄR 

A-serien

Rimbo IF – Bålsta HC: 1
Favoriten Rimbo har inlett med två raka förluster och en målskillnad som visar -5. Dagens motståndare Bålsta har inlett med en vinst och en förlust och en målskillnad på 0. Jag tror dock att första trean för Rimbo kommer ikväll.

Gimo IF HC – Spånga IS IK: X
Jumbon mot nästjumbon i A-serien möts ikväll. Matchen kommer troligen bli en jämn historia som mycket väl kan sluta oavgjort. Bonuspoängen tror jag hamnar hos Spånga.

Järfälla HC – Göta Traneberg IK: 2
Två obesegrade lag möts i Järfälla ishall ikväll. Båda lagen har vunnit två matcher var och gjort 9 mål. Järfälla leder serien före Göta och Iron på mindre insläppta mål. Ikväll tror jag dock att nykomlingens första förlust kommer mot Göta. Det kommer troligen bli en jämn tillställning men jag tror att Göta är strået vassare.

SK Iron Hockey – Viggbyholms IK: 1
Två av de mest positiva överraskningarna i serien är Iron och Viggan. Iron ligger just nu tvåa i serien med två vinster på två matcher. Viggan ligger femma med en vinst och en förlust.  Kvällens match tror jag slutar med hemmaseger för Iron.

SPELA HÄR 

B-serien

Åker/Strängnäs HC – Flemingsbergs IK: 2
Det tidigare Hockeyettanlaget Åker har inlett säsongen med tre raka förluster och en målskillnad på 2-18. Kommer första vinsten i kväll? Nej jag tror tyvärr det blir tufft för sörmlänningarna även ikväll. Flempan med Viktor Wahlqvist och Andreas Dahlström i spetsen är ett riktigt tufft lag och jag tror att de tar med sig alla tre poängen hem till Flemingsberg.

Nynäshamns IF HC – Värmdö HC: 2
Det bjuds på toppmatch i Folkets hall ikväll då Nynäs tar emot Värmdö. Det kommer troligen bli en jämn match mellan två bra lag. Det ryktas om skador och sjukdomar i hemmalaget och därför tror jag att Värmdö kommer gå segrande ur denna match.

Segeltorps IF – Eskilstuna Linden Hockey: 2
Hockeytvåans kanske största favorit, Linden har hittat formen. Efter en knackig start borta mot Flempan i premiären har man hittat formen och leder serien. Kvällens motståndare Segeltorp har stor skrällpotential ikväll men jag tror ändå att Linden kommer att vinna.

3 thoughts on “Dagens matcher (3/10)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.