Hockeytisdag 3 oktober

Norra:

Mattias Lundberg, Rimbo: -I dag va vi lite bättre. Vi hade bättre puck tempo än dom andra matcherna. Jobbade också klart situationerna bättre! Och vann kamperna runt målen!

Lasse Billing, Bålsta:

Magnus Eriksson, Gimo: -Ja tack ,en poäng fick vi ,ett steg i rätt riktning , vi tar med oss en godkänd 2:a och en bra 3:e period. Och en overtime där vi får kriga ordentligt med en man utvisad.

Stefan Holm, Spånga: -Ja det kändes surt att ge bort en poäng! Vi var det bättre laget. Jag räknar till 4 missade frilägen i första perioden. Ändå skönt för gruppen att få vinna! Men helt klart att alla matcher framöver är jätteviktiga för att haka på i tabellen. Nu ser vi fram emot Rimbo på Fredag.

Christer Westerlund, Järfälla HC: -Ligger på sjukhus efter ha blivit illa riven av en katt!! Du som såg matchen får berätta!

Redaktionen: Ja, vi blev förvånade hur bra detta lag från div 3 stod upp mot Göta och först i tredje periodens elfte minut kunde Göta börja dra ifrån målmässigt och tempomässigt. Vi har sett Göta spela bättre men JHC ska ha cred för bra PP-spel och kämpatag tills orken tröt. Tredje perioden filmades och ligger på Facebook.

Kenta Pettersson, Göta: -Jadu, vi pratade väldigt noga om den här matchen på förhand, här skulle vi inte underskatta osv osv. Men, vi kom inte igång förrän i tredje perioden och det vete tusan varför det blir så här. Det blev dock tre poäng och några mål på slutet! ..att vi saknade fem man kanske gjorde sitt till men alla lag verkar ha problem med sjukdom och skador så vi är väl inte unika där heller.

MATCHENS LIRARE

Iron:  Klubbledningen vill inte betala för bevakningen från EastCoastHockey men vi hoppas på att spelare och ledare kan övertyga dem att ändra sig inom kort, eller skramla själva? (red)

Håkan Strömberg, Viggan:-En jobbig match för oss tränare, puh. Vi var det bättre laget, men har fortfarande svårt att göra mål. Konstigt att skriva det, efter att ha gjort sex mål ikväll….Iron var effektiva i az, när de väl var där. Irons förstemålvakt räddade dem och när han klev av 18:08 i den andra perioden, pga skada så fick vi tillslut hål på dem. Dock absolut ingen skugga på deras andremålvakt.En grymt skön lagseger och tre poäng är alltid tre poäng!

Södra:

Åker:  Klubbledningen vill inte betala för bevakningen från EastCoastHockey men vi hoppas på att spelare och ledare kan övertyga dem att ändra sig inom kort, eller skramla själva? (red)

Thomas Grahn, Flempan: -Tack, vi har kontroll på matchen från början skapar mycket målchanser  borde gjort fler mål men nöjd med spelet över hela banan blir bättre o bättre hörs vidare.

Göran Gustavsson, Nynäshamn:

Christoffer Fröling, Värmdö: -En vinst är alltid en vinst i vår bok. Vi vill vara ett vinnande lag, vilket vi ska fortsätta att sträva emot varje genomgång. Matchen i sig ser lite olika ut. Vi åker på några utvisningar, bl.a. en game misconduct, där Nynäshamn visar en skicklighet och även gör 2 mål i den spelformen. Annars har vi ett bra tempo och får bra tryck under längre perioder.Vi får fortfarande kämpa en del för målen (hade ett flertal i målramen) men vi börjar mer och mer hitta vår identitet. Nu går vi in i bubblan och ser fram emot en vecka med ytterligare 2 matcher i veckan.  Mvh Fröling

Segeltorp: Klubbledningen vill inte betala för bevakningen från EastCoastHockey men vi hoppas på att spelare och ledare kan övertyga dem att ändra sig inom kort, eller skramla själva? (red)

Gustav Länn, Linden: -Tuff period nu där vi saknar lite för mycket folk för att orka jaga en hel match. Segeltorp var bra defensivt och stoppade mycket lägen. Vi får försöka knycka så mycket poäng längs vägen som möjligt och hoppas på att få tillbaka spelare längs vägen.