Fredagshockeyns resultat och kommentarer

Redaktionen var i Ekhallen, Värmdö och såg en mycket fartfylld historia mellan just Värmdö och Segeltorp. Målsnålt med bra målvakter och i våra ögon var det Segeltorps bättre passningsspel som avgjorde matchen.
Matchens Lirare blev  13 Robert Sterling-Berglund!
Mycket roligt att Segeltorp nu vänt i frågan om att vara med i Eastcoasts bevakning av serien och vi intervjuade dem efter matchen samt fick se segerdans och höra sång av varierad kvalitet.

FILMEN!

Norra:

Kenta Pettersson, Göta: -Tackar!! Åter igen en sömnig/loj historia i 2 perioder. I tredje visar vi karaktär och moral, sätter full fart åker skridskor, vinner närkamper och vinner sista med 5-1.

Magnus Eriksson, Rimbo: -Vi gör en riktigt bra match i 2 perioder , sen blir det kollaps i tredje av olika anledningar….Men det blir bättre för varje match. Vi kommer igen på tisdag.
………………..

Lasse Billing Bålsta:

Iron: Klubbledningen vill inte betala för bevakningen från EastCoastHockey men vi hoppas på att spelare och ledare kan övertyga dem att ändra sig inom kort, eller skramla själva? (red)
…………………

Tim Johansson-Bräck, Viggan: – Inget sprudlande tempo från något av lagen. Kändes som att vi hade ganska många långa anfall och därmed tröttade ner dem litegrann. Fick lite utdelning i pp, vilket alltid är kul. Järfälla var inte ofarliga och hade en hel del kontringar. Från vår sida var det mycket upp och ner, men stundtals såg det rätt bra ut. Alltid skönt med 3 pinnar.

Håkan Strömberg, Viggan: -En skön lagseger! Skönt att få hål på L Hildeby i den första perioden, då han tydligen har varit grym de tre första matcherna. Vi spelar helt ok i första perioden, så länge vi håller gameplanen.Inför den andra perioden pratar vi mycket om att fortsätta att åka mkt skridskor och följa vår gameplan. I den andra perioden gör vi tre mål på sex minuter och där tror grabbarna att vi har vunnit.De sista 7-8 minuterna av den andra perioden så tar JHC över matchen och reduceringen kommer i slutet av den perioden. Vi gör en bra tredjeperiod och skjuter 16 skott på JHCs inbytta målvakt L Rosengård, som håller nollan och JHC lyckas göra sitt andra mål för kvällen. Summering; Ikväll var vi det klart bästa laget, skönt att vi ör 100% i PP (2 mål).Grymt skönt att vi vinner veckans två matcher, trots att vi inte har kunnat träna någonting den här veckan pga fotografering i måndags och strömavbrott igår kväll?

Christer Westerlund, Järfälla: Christer ringer sin vana trogen och tycker Viggan har ett bra lag och är i princip bättre i allt men..Järfälla gör de sista minuterna i andra perioden bra..och hela tredje, som man vinner. -Vi är ju inte så bra tränade utan vi kommer att bli bättre och bättre samt om vi kan få in några spelare till så får våra motståndare se upp! Till dagens match fick en ny kille i laget, Emil Ekberg, och jag säger bara: Wow! Den killen kommer ni få höra talas om framöver, vilken förstärkning!! Jag går och lägger mig med ett litet leende trots torsken, tiden talar nämligen för Järfälla!
………………….

Stefan Holm, Spånga: -Vi gör en jätte bra insatts där vi faktiskt kämpar ner Rimbo, vi gör många detaljer rätt ikväll, vinner tekningar, är rätt i vårt possitions spel osv! Sen är ju Sebbe i målet fantastisk ikväll. Skön för grabbarnas självförtroende! Skönt att vara med i tabellen.

Mattias Lundblad, Rimbo: Ja, Spångas keeper.. han va grym! Vi är dock åter igen för ineffektiva! Och inte jobbar ända in i kaklet..Inte desperata nog!! ..och hockey är en kamp sport…Den som vill mest vinner….

………………..

SÖDRA:

Uffe Rådbjer, Tumba: -1:a var det ställningskrig min oss men vi får ledningen och ett bra målvaktssidan räddar oss en del. Utvisningar, som han hittade, förstörde matchbilden rejält. Måste erkänna att det är kris på matchledare i vår serie. Borde lägga större vikt att lära sig regelboken och ta rätt beslut och vara MATCHLEDARE. . Tokigt att säga detta, tyvärr.  Påkörd målvakt, förd i ambulans till sjukhus, målvakt 2 in och deras spelare kör med avsikt in i vår målvakt med fart. Vi får samma straff som de. ? hockey ska INTE premieras.  Förlåt men man får spunk.

Åker/Strängnäs: Klubbledningen vill inte betala för bevakningen från EastCoastHockey men vi hoppas på att spelare och ledare kan övertyga dem att ändra sig inom kort, eller skramla själva? (red)
……………………..

Gustav Länn, Linden: -Vi krigar på bra med de förutsättningar vi har fram till 2-2, sen tappar vi ytterligare någon spelare med handskada och tar lite sämre beslut med trötta skallar.

Emil Fürsten, Trånkan: -Vi gör egentligen ingen vidare match, men visar upp en fantastisk karaktär när matchen står och väger i slutet av matchen och avgör. Alltid skönt att ta med sig tre pinnar från Eskilstuna! Nu laddar vi om inför Värmdö hemma på söndag.
……………………

Christoffer Fröling, Värmdö:

Micke Österblom, Segeltorp: FILM med Matchens Lirare, segerdans, coachkommentar mm
…………………..

Thomas Grahn, Flempan: -Nogrannheten med pucken, bra i spelet utan puck,  annfallspelet blir bättre o bättre.   Bra omklädningsrum!!

Göran Gustavsson, Nynäshamn: -Matchen idag är ingenting att prata om egentligen. Flemingsberg är ett mycket bra disciplinerat lag krigar för varandra, offrar sig för varandra. Kliniska i sina avslut. Just nu är det stolpe ut ordentligt men det är Henkes och min uppgift att vända det här på rätt köl igen nya tag på söndag tack och gonatt!   GG?