Inför Hockeyfredag

Idag spelas det fyra matcher i både A och B vilket roligt för klubbarna..

I Norra spelas det så här:

Så här tror vi att om matcherna:
GÖTA-GIMO: Hemmavinst!  Gimo måste visa mera innan vi tror att de kan rubba en av seriefavoriterna. Vi erkänner att vi inte införskaffat tillräcklig info om Gimo än så det kommer bli en resa med reportagebilen inom kort.. Göta kan mer än vad de visade mot Järfälla och kanske har man fler spelare tillgängliga till denna trevliga resa norrut en fredagskväll (?).

BÅLSTA-IRON: Bortavinst! Bålsta har inte heller börjat så imponerande medan Iron verkar desto starkare trots uddamålsförlusten senast. Man gjorde dock fem mål på Viggan som ser ut som ett topplag.

VIGGAN-JÄRFÄLLA: Hemmavinst! Järfälla ligger före Viggan i tabellen men…Viggan är bättre, det har vi konstaterat efter okulärbesiktning. JHC får in en respekterad div1-spelare i Emil Ekberg men en spelare gör inget lag, det vet ni lika bra som vi. Viggans radarpar Korduner och Nordström tar hand om PP-spelet och där är de supergiftiga, se upp Järfälla!

SPÅNGA-RIMBO: Bortavinst! Spånga har ingen trepoängare än och det är väl inte så troligt att man tar den första av Rimbo? Bortalaget har nog också troligen kommit igång litet bättre nu efter en litet trög inledning. Alla har haft Rimbo som favoriter i serien och med sitt manskap så kommer man stiga i tabellen ganska raskt, tror vi!

……………

SÖDRA:

TUMBA-ÅKER: Hemmavinst! Uffe Rådbjer har fått tillbaka sin vapendragare Conny Rydell i båset och med ytterligare bra ledning av laget ser vi inget som talar för att Tumba tappar poäng mot Åker i Ishuset!

LINDEN-TRÅNGSUND: Oavgjort! Mm, vi tror detta blir en holmgång med avgörande på straffar! Trånkan har 6p efter bara tre matcher där man blandat högt och lågt. Linden har 7p efter 5 matcher och det är fortfarande betänkligt osmort i maskineriet så här långt! Spännande match.

VÄRMDÖ-SEGELTORP: Oavgjort! Omgångens match i våra ögon och vi tar reportagebilen ut till Ekhallen ikväll! Nordic Bet delar dessutom ut ett pris av något slag till en förtjänstfull spelare!
Värmdö leder serien medan Segeltorp ligger på sjätte plats men…Torpet har bara två poäng färre än Värmdö och har dessutom en match mindre spelad!! Vi tror Värmdö blir en av toppkandidaterna och likaså Torpet..om man får truppen att bli sammansatt, det finns många goda, äldre spelare här. Skitroligt möte!

FLEMPAN-NYNÄS: Oavgjort! Båda lagen har blandat ordentligt så det är svårt att se karaktären på dem än så länge. Kanske är hemmaplan den fördelen som avgör extrapoängen till Flempan? Utvisningarna måste hållas nere, för båda lagen, om ma ska ta poäng..kom ihåg det!

KÖÖR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.