Dagens resultat

 

Emil Fürsten, Trånkan: Mycket jämnt! En svängig historia,  vi krigar återigen till oss tre pinnar. Bättre prestation än senast. Starkt att orka knyta ihop säcken efter Värmdös vändning i början av tredje.

Christoffer Fröling, Värmdö: –Tjena! Åter igen en match där vi hamnar i perioder då vi inte kommer upp i nivå. Vi måste jobba på att förbättra vår lägstanivå. Men kortfattat: 10 st 2 min utvisningar. 60 skott (!) För många bjudningar från vår sida. Otrolig upphämtning i 3:e som tyvärr inte räckte till. Hade vi haft det jobbet i 60 min hade hesa Fredrik visat upp andra siffror och bortaseger hade varit i bagaget istället för en bitter förlust. Mvh Fröling

……………………..

Daniel Svensson, Nynäshamn: –Jämn match som vi lika gärna kunde vunnit. Tumba fick sina mål i precis rätt läge. Vi bränner ett friläge spelet vänder Tumba gör mål. Vi vinner återigen skotten och spelar stora delar riktigt bra så vi vet att när målskyttet släpper så vänder det.

Uffe Rådbjer, Tumba:  –Efter en skakig första period och en underläge med 20 tog vi i Tumba en Timeout gick ner på folk och fick utdelning på första bytet direkt vilket gav råg i ryggen på killarna som börjar åka rätt i banan och fick flyt i passningsspel och vi jobbar oss in i matchen därefter Nynäs tappar ansiktet börjar ta orediga utvisningar Domaren höll en låg nivå tillät inga som helst slag men till våran fördel den här gången. Nynäs orkade inte komma tillbaka när 3an o 4an ramlade in.

……………………..

Micke Österblom, Segeltorp: Flempan är bättre än oss i de första perioderna och visar upp bra fart mot vårat mål. Vi kommer igång i tredje och kan göra mål..men bara ett enda! Måste nog säga att Flempan vann rättvist. Avslutningsvis vill jag plussa för vår keeper idag David Forsberg, 94%-ig och ändå fick vi inte vinna..

Thomas Grahn, Flempan: –Vi börjar matchen bra, har bra kontroll på dem i 2perioder, mycket utvisningar, vi blir lite passiva i 3 perioden men vinner väl förtjänt. En bra laginsats och ett plus till våran målvakt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.