INFÖR HOCKEYTISDAG 10 oktober

Dagens Inför har försvunnit så här är en snabbtippning av tf. redaktion

NORRA

ODDS: 3,62  TIPPA HÄR

Tråkig tippning men väldigt realistisk?

RIMBO-GIMO: 1

Rimbo är nästjumbo före Gimo vilket är högst förvånande och vi tror att Arkadienfolket tar denna match som avstamp mot bättre matcher framöver. Gimo tänker streta emot och kanske det funkar i två perioder igen.

JÄRFÄLLA-IRON: 2

Lagen har samma resultatrad men Iron har några fler inskottade mål, that´s it. Trots redaktionens förkärlek till JHC så blir det en tipstvåa tack vare en starkare trupp i Iron.

GÖTA-BÅLSTA: 1

Göta är bäst just nu med full pott hittills. Ska Bålsta vara det lag som bryter trenden…nja kanske inte ikväll, på bortaplan.

SPÅNGA-VIGGAN: 2

Vi tror Viggan är bättre än Spånga just nu men…här höjer vi ett varningens långfinger..det kan gå till OverTime. Spånga slog Rimbo sist och kan ha hittat kampglöd pga att man slutet av sin vistelse i Husby Ishall..

……………..

SÖDRA:

Odds: 27,79  TIPPA HÄR

Roligare rad, ovisst!

TUMBA-SEGELTORP: X

Mm, Tumba går som tåget och gör massor av mål medan Segeltorp varken gör många mål eller för den delen släpper in många mål! Vi tror på en knallhård kamp..ända till straffar!

ÅKER-NYNÄS: 2

Nynäs har 5p på nästjumbo-platsen men har pytsat 20 mål medan jumbon Åker har 0p och bara gjort 6 mål på 5 matcher!! Kan Åker morska upp sig mot ojämna Nynäs? Nja det vete tusan..

FLEMPAN-TRÅNKAN: X

Flempan är den stora överraskningen, förutom för de själva, och har startat serien mycket bra medan Trånkan har varit litet missnöjda med spelet trots tre 3-poängare av fyra möjliga. Känns som en bra värdemätare för båda lagen i detta Huddingederby och vi tror inte de kan skiljas åt förrän i OT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.