Dags för Alltvåan

På tisdag drar Alltvåan igång:
Från Norra: Göta, Rimbo, Viggan och Iron.
Från Södra: Linden, Segeltorp, Tumba och Trånkan

På söndagen 19/11 spelade vi in den första East Coast Studio med flera tränare och spelare om hur de tror att detta ska avlöpa och vi hade även tävlingschefen Peter Andersson från Sthlms Hockeyförbund hos oss som fick litet knepiga frågor att svara på!


EAST COAST STUDIO

INTERVJU MED FÖRBUNDETS PETER ANDERSSON

Några tränarkommentarer:

Håkan Strömberg, Viggan: -Hej Pelle. Vi har varit lediga i tre dagar, efter torsdagens träning. Vi har fått tillbaka några spelare som har varit sjuka. Två spelare är fortfarande skadade, varav en långtidsskadad. Truppen har ändrats lite, med bl.a. en spelare som har tagit t-o pga motivationsbrist. Vi har två nya spelare i truppen, en målvakt och en centerforward. Målsättningen är att vara topp tre, minst topp fyra.Det ska bli roligt och spännande att spela i Alltvåan och att få möta lagen från den södra serien. Det kommer att bli många tuffa matcher, då lagen håller en hög nivå och det kommer samtidigt vara mycket utvecklande för våra unga spelare. Nu kör vi…. Reds anm: Nya spelare Björn Fors och Jesper Kemi (!)

Mattias Lundblad, Rimbo:Tjena! Inga truppförändringar  just nu! Vi har tränat på som vanligt i veckan och är sugna på att komma igång..

Emil Fürsten, Trånkan: Tjena! Vi har fokuserat en del på vissa detaljer i spelet samt en del tävling på träning. Truppen har inte förändrats under uppehållet förutom att vi börjar få tillbaka spelare nu från skador/avstängningar/resor vilket känns väldigt skönt. Känns som att vi har en bra känsla i truppen och ser fram emot Alltvåan.

Micke Österblom, Segeltorp:  -När vi fick in Niklas nilsson så vart vi 15 forwards. Så vi fick tyvärr ta bort en kille i veckan. Annars gnuggar vi vidare med dom befintliga spelarna. Vi gnuggar på lite detaljer som vi behöver bli bättre på. Annars så ser det bra ut på spelartruppen. Bara en kille som är långtidsskadad. 

Kenta Pettersson, Göta: -Två nya har anslutit. Jonathan Fagerlund fw från Spånga, Rasmus Sahlström back från Trånkan. Ev kommer vi korta truppen något.  Annars inget nytt, har tränat på som vanligt under uppehållet, bra läge att få tillbaka skadade/sjuka på. Spännande med nya utmaningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.