Dags för Fortsättningsserien!

Sådärja, det är dags för serien som kan berättiga ett lag till högre seriespel men..likväl till spel i en lägre division,det gäller att inte slappna av, någongång.

Lagen som spelar kommer från Östra A:

Spånga, Järfälla, Gimo och Bålsta.  FILM INFÖR JÄRFÄLLA-SPÅNGA

Lagen som spelar kommer från Östra B:

Värmdö, Åker, Flemingsberg och Nynäshamn.

Redaktionen har fått höra ända från försäsongstider att Södra serien har högre kvalité och vi tror att det stämmer, i viss mån. Vi tror att Värmdö, Flemingsberg och Nynäshamn har just kvalitéer att kriga om förstaplatsen och få chansen att ta sig fram till ett Kval. Vi har nåtts av rykten att Åker håller på att förstärka truppen ordentligt vilket gör serien bättre och roligare att följa.
Bålsta, Spånga och Järfälla ska absolut inte räknas bort men har dock litet mer att bevisa för att vi ska tro på någon topplacering. Gimo håller fortfarande på att acklimatisera sig i Hockeytvåan och får tyvärr bära tipset till en Kvalplats Nedåt vid skrivandets stund.

Första omgången

Våra tips:
Åker-Värmdö 2
Värmdö som slagit Åker två gånger måste ses som stor favorit eftersom man bara var en hårsmån från att gå till Alltvåan också.
Järfälla-Spånga X
Tokroligt derby och båda lagen har positiv kurva så det blir sevärt, helt klart!
Bålsta-Gimo 1
Hemmalaget stora favoriter då man också var nära Alltvåan medan Gimo blev jumbo. Gimo har rapporterat om klara förbättringar i sitt spel..så vi får se hur pass nära poäng det blir.
Flempan-Nynäs X
Omöjligt att tippa. Hemmalaget är riktigt bra stundtals men Nynäs har bra kurva nu och rapporter om att truppen ser allt friskare ut och träningsdosen höjts ordentligt gör att de inte är underdogs i denna fajt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.