Inför Omgång 3

ALLTVÅAN

       

Linden börjar kanske likna det lag som man vill bli, ett lag för Hockeyettan. Viggan börjar bli ett lag som en del förvånas och imponeras av. Täbylaget vann över Grundserievinnarna i förra omgången..utan sina poängkungar Nordström och Korduner!!! Denna match spår vi till ett kryss, med straffar, precis som vi gjorde sist!

Rimbo var nära vinst mot Viggan i förra matchen och verkar stabila. Iron har två förluster i bagaget..och ganska många baklängesmål dessutom..svårt att tro på något annat än hemmavinst.. Vi frågade dock coach Jonathan Persson hur han såg på saken: -Tjena!Har haft lite spelare borta i sjukdom och skador. Ser ut att få några tillbaka till kommande vecka. Vi jobbar vidare. Är ändå med i matchen mot Tumba. Skjuter 48 skott. Behöver dock höja oss rejält i PP och bli mer effektiva!

Tumba gjorde processen ort mot Iron sist vilket var lika väntat som den klara torsken mot Viggan var oväntad. Tumba har normalt väldigt bra fart och det gillar inte ”veteranlaget” från Segeltorp. Torpet kommer försöka dra ned på tempot och undvika raggarhockey, det har man inte tränat för. Att spela smart och hålla i pucken blir vapnet mot Tumba men…man saknar folk på viktiga positioner och Nicklas Nilsson har haft familjeaktiviteter, kräksjukan, så den pjäsen står också över. Tipset går således till Rådbjer och Rydell med personal!

Trånkan och Göta förlorade sina matcher i fredags och nu är frågan..skall Norr eller Söder dra längsta strået? Vi tror att det blir….straffar! Båda lagen kan vara sylvassa framåt men har en ovana att inte stänga matcherna, har vi fel? Jonathan Fagerlund Göta (ex.Spånga) har gjort 5p 3+2, men i Trånkan har bäste poängplockare, Michael Lindberg, bara gjort 1 mål plus två ass, 3p!!Har Göta bästa laget med sig så kan Trånkan få det jobbigt men vi bankar ett kryss!!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

          

Åker, vaff..vinst mot Värmdö och sen klar torsk mot Norrjumbon Gimo? Nu har man bara två man borta och Flodin tror på poäng, säger han. Spånga har inget flyt kanske man kan säga efter två torskar där man ändå hängt med bra om vi hört rätt, 1-6 mot Bålsta men 37-37 i skott kanske ska utläsas som ett något bräckligt försvar? Två revanschsugna lag som  delar upp poängskörden..på något vis.

Gimo, som kanske bör utfärda en vattenskallevarning efter vinsten sist kommer få det hett om öronen eftersom vi tror att Värmdö inte tänker gå på pumpen igen mot ett lag som kom sist i grundserien. Vi har några tankar dock: -Har Gimo blivit bättre, tro? -Var Värmdös seger mot Flempan så värst säker? Well, vi tror på bortaseger..om än knapp!

Järfälla orkade inte riktigt med Nynäs i fredags men man hade bra fart..i tre perioder! Några gubbar för många på sjuk/skadelistan gjorde att man inte kunde ta poäng. Flempan hade 10(!) man borta i fredag men bjöd på bra motstånd i Ekhallen ändå. Får man tillbaka några spelare blir man naturligtvis vassare.
Den här matchen är omöjlig att förutse..vi bankar ett kryss!

Bålsta gjorde en resultatmässigt bra match sist men var spelet så bra? Jo, det var ganska bra enligt objektiva åskådare. Nynäshamn var riktigt bra mot Järfälla i fredags så även om Bålsta har hemmaplan så måste vi lägga degen på Nynäs, och om man inte punktar Oskar Gullström så kommer en del Bålstabackar bli yra i mössan, så duktig är han!

 Café Lyran, Bredäng. Fungerade bra som studio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.