Resultat omgång 3

ALLTVÅAN:

Gustav Länn, Linden: -Första halvan är jämn, lite ställningskrig där Viggbyholm får med sig målen på lite färre chanser. Sista halvan av andra och i tredje perioden tar vi ändå över det mesta av spelet och har 11-1 i avslut strax innan Viggbyholms ledningspuck. I slutet producerar vi ytterligare en sen vändning och kan pusta ut efter ännu en match med nerv till sista sekunden.

Håkan Strömberg, Viggan: -Sur torsk i Eskilstuna ikväll! En svår- och tuff bortamatch, där vi får kriga hårt mot ett bra Linden. Vi har ledningen (2-3) i den tredje perioden, tills de kvitterar i spel 4m3, 17:44. Bytet efter i spel 4m4 så kommer Lindens vinstmål efter ett slumpmål, på en retur. Som sagt, en riktigt sur förlust när vi är i ledning med ca två min kvar. Nu hoppas vi få tillbaka de tio sjuka/skadade spelarna, så att vi kan avsluta den första matchdelen på ett bra sätt och med fler friska spelare. Nya tag på fredag mot Trånkan!
……………………………….

Mattias Lundblad, Rimbo:Skönt med vinst! Vi jobbar hårt i dag..Gör det jobbigt för iron över hela banan. Skönt för grabbarna att gå göra några mål..

Jonathan Persson, Iron:
……………………………….

Uffe Rådbjer, Tumba:

Mikael Österblom, Segeltorp: -Ja vad säger man. Vi blir totalt överkörda i första av Tumba. Men det går inte när man sitter över 12 minuter i utvisnings båset. Jag brukar aldrig nämna domaren. Men jag förstår att spelarna blir tokiga när han ska synas och inte kan  hålla en jämn nivå. Tror Tumba håller med. Låt 2 bra göra upp när det inte ens är en ful match. 

I andra försöker vi jobba oss in. Vi gör ett snabbt mål men går bort oss några minuter senare och då gör Tumba 4-1. Sen skapar vi inte så mycket och har problem att få ner pucken i deras zon. Tycker Tumba är närmare 5-1 än vi 4-2. Därför är det jätte viktigt när vi gör 4-2 när det är mindre än 1 minut kvar. 
Inför tredje går vi ner på lite folk och gör om femmorna. 
Den period dominerar vi totalt och gör 4-4 ganska snabbt. 
Sen har vi många lägen att avgöra. 
Men när det är mindre än 30 sekunder kvar så kan inte domaren hålla sig och måste in och ta en utvisning när vi har parkerat i deras zon. 
Sen avgör Tumba i pp i förlängningen. 
Känns surt när vi har tillräckligt med chanser att avgöra vid full tid. 
Men är jädrigt stolt över grabbarnas upphämtning. 
Bara att bita ihop och ta nya tag på torsdag mot Rimbo.
…………………………….

Emil Fürsten, Trångsund: -En jämn historia som hade kunnat sluta hur som helst. När vi är bra, är vi riktigt bra och det visade vi stora stunder idag. Bra krig och slit av grabbarna och skönt att ro hem första trean i Alltvåan!

Kenta Pettersson, Göta: -Jaha Pelle vad ska man säga. Tycker vi är med i matchen i stort sätt hela tiden, skapar en hel del, ger oxå bort en hel del. Jämn match som avgörs i pp för Trånkan. Trist men de e bara att studsa upp igen. Äntligen får vi spela hemma igen efter 5 bortamatcher i rad (2 sista i grundserien och 3 första i alltvåan). 

FORTSÄTTNINGSSERIEN:

Niklas Flodin, Åker:  -Hej Pelle, Vi hade riktigt bra energi i vår offensiv och skapade många bra lägen.Skönt att vi fick bra utdelning i slutet. 3 välförtjänta poäng! 

Stefan Holm, Spånga:
……………………………

 Gimo – Värmdö:: FILM med mål och intervjuer
…………………………..

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle. En väldigt skön vinst vi gör mål i sex mot fem det hör inte till ovanligheterna vinner på övertid en go vinst. Christer 

Thomas Grahn, Flempan: -Vi kämpar på med massor av skador vi ger bort matchen  vi ska vinna denna match
………………………….

Lasse Billing, Bålsta:

Robert Spath, Nynäs: –Tajt match, där vi avslutat med bra tryck mot Bålstas mål utan att lyckas med att kvittera, förlust 3-2.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.