Inför omgång 5

ALLTVÅAN

Mm, Linden krossade Iron sist och notera att båda coacherna, bröderna Persson, spelade i matchen!! Jonathan Persson gjorde dessutom första målet för Iron! Nu hjälpte det föga eftersom man förlorade med 3-12!! Segeltorp spelade mot Rimbo i torsdags och man var bättre än Rimbo den kvällen och…kanske har man ett bättre lag än Rimbo. Vi tror den här matchen har alla förutsättningar att bli riktigt ful och rolig. Inget lag vill förlora och man vill visa vem som egentligen är bäst i serien. Blir det inte straffar blir vi förvånade.

Rimbo är bra, Tumba är bra och man har 5p, båda två. Tumba har tagit 2p av Segeltorp vilket inte Rimbo gjort..Rimbo har dock hemmaplan och det räcker till ett kryss, men vart extrapoängen tar vägen är svårt att tippa!

Trånkan ska vinna den här kampen..Iron har inte visat att man hör hemma i Alltvåan mer än att man tog sig dit! Vi hoppas dock att det lossnar för dem för det är sannerligen inte roligt med en slagpåse i en serie. Innan de börjar visa bättre tag så får de tipsen emot sig. Att tränarna går in på isen och spelar har jag aldrig upplevt som något positivt utan ser det som något desperat agerande. Vi vet inte varför de spelar så vi ska inte döma dem för hårt. De ställde upp med 15 utespelare sist så det måste bero på spelarbrist, får man förmoda. Trånkan var intensiva mot Viggan sist med duktige tvåmålsskytten Victor Dahl fick Game Penalty och är avstängd mot Iron..att gå igång som en väderkvarn med MMA-inslag när det är två sekunder kvar kändes litet onödigt, eller hur? Men, har man gott om testosteron så kanske det är svårt?

Viggan fick inte till det mot Trånkan men man får en ny chans, med en hemmamatch till, och det mot Göta. Brommalaget är riktigt nöjda efter vinsten mot Tumba och kanske kan man ta Viggan på att man har positivt sinnelag, vad vet man? Vi tror dock att det blir väldigt jämnt där det är synnerligen viktigt att  Göta inte tar för många utvisningar för då är det stor risk att gubbarna i Viggan pangar in för många mål! Tipset blir ett kryss!

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Åker var nära att ta poäng mot Nynäs vilket måste ses som en klar uppryckning mot tidigare. Flempan har ett helsicke med sjukdomar och inte ens nu, kvällen innan, vet coach Grahn om det kommer tillbaka några spelare…mycket svårt att tippa..därför får det bli ett kryss.

Gimo vann över Spånga sist men vi tror Nynäs passar dem sämre, litet beroende på farten och några dribbelkungar hos Nynäs. Vore kul om det blir en jämn match ändå.

Spångas coach kunde nog inte sova efter förlusten mot Gimo sist eftersom han tyckte att Spånga ägde matchen men inte fick in puckarna!! Mm, får man inte in puckarna mot Gimo så..får man inte tipset mot Värmdö! Vi hoppas, för Spångas skull att man kan ta den här matchen till något spännande men..Värmdö ser starkare ut just nu.Betänk att Värmdö vann mot Gimo med 11-3 !! I Värmdö spelar bröderna Ahlin, Joel och Alexander, som båda är en fröjd att skåda på isen. Hade inte undertecknad varit så senil hade han utsett bröderna till Veckans spelare i studioprogrammet, båda två. Mot Järfälla gjorde de 2+2, vardera!! Mot Gimo lekte de in flera snygga mål och det är killar med fin känsla i handlederna!

Bålsta är obesegrade!! Hur kan man tippa ett kryss då? Jo, detta är ett derby och killarna känner varandra ganska väl. Spelare går fram och tillbaka mellan dessa klubbar och har gjort så i många år. Bålsta borde vinna men detta är en liten tipsrysare. Järfällas Norrby och Thorin övertygar oss att det blir vinst för JHC!! Kanske är skadade Thorin den faktorn som gör att det bara blir 1p?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.