Resultat omgång 5

ALLTVÅAN

Gustav Länn, Linden: -Svag förstaperiod som la grunden för att vi fick jaga och chansa mer och mer i spelet. Tycker vi har ett par tre bra chanser att knapra in resultatmässigt i andra, men när Segeltorp gör 4-1 i slutet av perioden stängs chanserna att komma närmre. Bara att kavla upp ärmarna och förbereda oss för att ladda ur på Fredag mot Tumba.

Micke Österblom, Segeltorp: Trodde Linden skulle komma ut hårdare. Vi gör 0-1 ganska snabbt sen släppte vi in ett mål i pp. Tycker vi slarvar mycket och spelar inte efter våra ramar. Men vi vinner ändå första perioden med 1-3. I andra är det mest ställningskrig men vi gör 1 mål och leder med 1-4 inför sista. Linden reducerar snabbt i tredje. Men vi svarar direkt med ett mål som lite senare blir 2. Sammanfattningsvis tycker att vi gör en okej match men inte mer. Men vi hittar ett sätt att vinna. Känns som vi hade lite mer spets än Linden. Men är otroligt nöjd med kämpainsatsen av samtliga spelare när inte spelet riktigt stämmer. 
……………………………….

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena Pelle! Ja du…. Det blev en svängig match!! Vi började bra i första ger en ledning som tyvärr stannar vid 1-0. I andra är vi inte med från start.  Perioden blir rejält sönderblåst av domarna som hade en jobbig kväll…Perioden slutar 1-3.. Knyter oss samman och lägger energin på rätt ställen i tredje. Där vi tyvärr släpper in 2-4 efter några min. Men sen jobbar vi ner dom och gör två fina mål. Sen avgör vi tidigt i sudden.. Starkt av laget att vända och vinna!!
………………………………

Jonathan Persson, Iron: -För våran del var det ändå ett fall framåt! Vi vinner skotten och gör  6 mål på borta plan. Sen är det ett par puckar vi bör ha för att kunna vinna på den här nivån.
………………………………

Håkan Strömberg, Viggan: -En tight och jämn match ikväll i Jägholmshallen. Vi gör en bra första period, en sämre andra period och en mycket bra sista period. Vi får igång PP-spelet igen och gör två mål i den spelformen, trots ett SH-mål i första perioden. Vi gör det mkt bra i BP och släpper inte in något mål och GT skjuter bara fem skott i den sista perioden, trots två PP:n. Starkt av oss! Roligt att se att alla femmor producerar ikväll. Skönt att äntligen få revansch efter tre förluster tidigare mot GT (1 träningsmatch + 2 i serie 1). Nu suger vi på den här sköna & viktiga segern och laddar inför fredagens svåra bortamatch mot Iron.

Kenta Pettersson, Göta: -Två bra perioder, underläge 3-2 borde kanske varit i ledning där men Forsen stängde butiken. Släpper ett pp mål tidigt i tredje och slutar att följa vår game- plan vilket inte fungerar mot spel skickliga lag som Viggan. Vi tar med oss dom första 40 min och laddar för fredag.
……………………………..

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Åker – Flempan : FILM KOMMER

Thomas Grahn, Flempan: -De e som det e, bara komma igen. 01:orna gör det bra men dom kan inte bära ett div2 lag  vi kommer igen, lovar.
Fredrik Strandfeldt, Flempan: -De e som de e… inget synd om oss! vi krigar me de vi har, 5 b-juniorer å en a-junior… vi behöver göra mål i pp å dom chanserna vi skapar. Måste också sluta bjuda på mål…Vi har några spelare på g tillbaka så hoppas vi kan vinna på fredag! //Fredrik
…………………………………..

Magnus Eriksson, Gimo: -Det positiva idag var att vi var med hela vägen och vi gav inte upp. Skapade mycket chanser men pucken ville inte in i dag . Negativt några mindre bra utvisningar som vi tar.//Magnus

Robert Spath, Nynäs: -Vi var stundtals bra framåt där vi gör 7 mål, men försvarsspel var tyvärr väldigt svagt där Gimo gav oss en tuff match. Glad för segern.
………………………………….

Stefan Holm, Spånga: –Tjena, en del ordinarie spelare borta igår med sjukdom, skador och avstängning så vi mönstrade laget med bland annat 2 j18 spelare. Vi kämpar bra och försöker på alla sätt och vis hålla Värmdös tempo och spel och har 3-3 i slutperioden där tyvärr några utvisningar straffar oss, kanske trötthet på spelare som haft enorm istid under matchen. Grabbarna får absolut godkänt för insatsen och vi visar att vi kommer att komma igen! Holmen

Johan Sörman, Värmdö: -Hej Pelle! Vi vinner utan att spela vår bästa hockey ikväll, och det i sig är ju en styrka. Men det är svårt att spela matcher där man kanske känner att man är lite bättre och ikväll kunde det ha straffat sig. All heder till Spånga som har/haft en tung säsong som kommer upp till 3-3 en bit in i 3:e, sedan trycker vi till lite och seglar ifrån lite i slutet. 4 mål i PP är bra. Nu ser vi fram emot dom 2 sista omgångarna då vi ställs mot dom 2 andra topplagen Bålsta närmast hemma på fredag och Nynäshamn borta nästa tisdag, 2 roliga matcher där det kommer krävas att vi kommer upp i vår prestation. Men nu är vi där vi ska vara, 1:a!!!
…………………………………

Lasse Billing, Bålsta: – Nej, idag fick vi inte igång vårt spel som tidigare, vår förstafemma gjorde inga poäng utan det var fjärdelinan som stod upp bäst! Varför blir det så här då? Ja kan det bero på att vissa spelare går upp halv fem, jobbar till 17.00 och stressar till match utan att ha hunnit äta? Sånt påverkar, man kan inte prestera 100 % om förberedelserna är usla. Division 2 är tufft ibland. Trots allt så sliter grabbarna värre än nånsin men Järfällakeepern var bra och det ville sig inte. Man får acceptera en förlust då och då men dessa killar kommer igen, lita på det!

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle. En väldigt skön seger bra jobb av samtliga spelare, lovar en bra fortsättning. Mvh Christer 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.