Psst! Kvalet upp till Hockeytvåan då?

 

Jovisst, ett kval som inte alls uppmärksammas som det gör en trappa upp.
Bålsta ska nu tampas med tre andra lag som kommer från div 3 och vi vet inte ett skvatt om dem..

Min kollega på redaktionen Mats varnar för SPAIF som har en hel del bra spelare, gamla bekantingar som Despotovic och Blid, båda med grymma karriärer i Åker.

Farsta och Lidingö var ju uppe och vände i Hockeytvåan förra säsongen men nu vet vi, ärligt talat, ingenting om deras framfart den här säsongen. Vi kommer naturligtvis att ta reda på fakta och betänk att denna serie är endast sex omgångar lång och börjar på söndagen 11 mars och avslutas redan den 22 mars!!

Vi har svårt att se att Bålsta ska missa återtåget men…i en kvalserie på sex omgångar finns inget utrymme för slarv!!

Bålstas tränare Fredrik Stenberg säger så här: – Alla lagen i kvalet kommer nog vara som mest taggade när de möter oss som kommer uppifrån. Vi hade en vecka ledigt efter serien var slut för att hämta lite energi inför kvalet. Denna vecka har vi jobbat hårt och det har sett riktigt bra ut på träningarna och stämningen är på topp trots sitsen vi satt oss i. Spännande att se hur motståndet är imorgon och viktigt med en bra start i kvalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.