Inför Kvalserien till H1, 5:10

Efter denna omgång är vi halvvägs..

Linden bör klara av Nacka som inte har ordning på grejerna och spelar med hälften trötta juniorer, enligt egen utsago. Hur har det blivit så här? Linden behöver visa sin förmodade Hockeyettanklass snart och varför inte nu mot seriens jumbo?

Segeltorp får händerna fulla när Trånkan kliver in i Segeltorps Ishall. Torpet fick på pälsen av Värmdö så…kan man ladda om till ett minst lika bra lag? Ja, vi tror det. Man fick en ganska lätt match mot Nacka där man kunde spela på säkerhet och inte stressa så hårt. Nu är man bättre förberedda på att ta emot ett lag med bra fart och vassa forwards. Poängen stannar i Segeltorp.

Ska Värmdö rå på nytända Wings? Nog finns det stora chanser till det eftersom man har bra fart på offensiven och man kan uppenbarligen göra en hel del mål (bäst målkvot) så om defensiven fungerar så får Wings vara på sitt bästa humör för att hämta poäng i Ekhallen!

Hampus Berg, back Värmdö, målkung, 4mål..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.