Resultat Kvalserien till H1, 5:10

Redaktionen på plats i Ekhallen, Värmdö, och det var en makalös fart på båda lagen i hela matchen. Värmdö kunde dock inte hålla sig från utvisningsbåset då man inte förstod sig på domare Karlssons bedömningsnivå. Det blev en dyrköpt erfarenhet.
93 Christian Blomqvist, Wings, gör 3+1p och dessutom var det snygga mål!!
Men publiken fick se en kanonmatch och massor av chanser åt båda håll..
………………………………

Gustav Länn, Linden: -Tycker att vi framförallt i andra perioden skapar tillräckligt med lägen för att få in fler puckar än vad vi gör. Viktigt med vinst, så får vi jobba vidare med målskyttet inför helgen.

Magnus Jansson, Nacka: -Grabbarna krigade bra, vi spelade med elva juniorer. Många av dom har aldrig spelat senior hockey så det var härligt att se.

……………………………………

Micke Österblom, Segeltorp: –Första 3 poängaren kom i sjätte matchen mot Trångsund. Vi har haft tufft mot dom hela säsongen. I dag spelade vi lite mer avvaktande och var noga att inte spela fast oss i egen zon. Sen fortsatte vi hålla pucken inom laget som senast mot Nacka. När vi gör dessa saker är vi svårslagna. Sen jätte kul för Markus i målet som gör en bra match. Är glad för hans skull. Nu tar tar vi ledigt en dag och sen förbereder oss för Linden på söndag.

PS har vart mycket gnäll på domar nivån hittills i kvalserien.
Men Enroth är solklart den bästa domaren denna säsong.
Låter alltid lagen göra upp och tar bara solklara utvisningar.
Borde vara given för ettan nästa år.

Emil Fürsten, Trånkan: -Tycker att Segeltorp vinner rättvist idag. Vi kommer inte upp i vår normala energinivå. Bara att bryta ihop och komma igen ännu starkare andra vändan!

……………………………………

Christoffer Fröling, Värmdö: –Vi är såklart väldigt besvikna över kvällens resultat. Vi hade en väldigt bra andra period där vi kanske borde gjort något mål till för att verkligen sätta press på Wings. Istället gör dom 3-1 på oss i början av tredje och då går luften ur oss tyvärr.Kort sagt avgjorde deras PP matchen, i en annat tight och fartfylld drabbning.
Vi tror fortfarande på oss och vi ska avsluta denna serie på absolut bästa sätt så får vi se hur långt det räcker!

Björn Lidström & Viktor Helander, Wings:

 

 

 

2 thoughts on “Resultat Kvalserien till H1, 5:10”

  1. Nåja inget snack om att Segeltorp va hetare denna afton, men att Enroth håller en spec hög nivå??
    Men får man så pass många tvek pp så är man nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.