Dags för tisdagslunk!

Det kan alltså snart skönjas en serielunk, eller? Nja, vi ser rätt många oväntade resultat än så länge så vi tror faktiskt att trupperna fortfarande håller på att sätta sig och tränarna omplacerar sina krigare så att de får ut så mycket de bara kan i sina formationer.

Tisdagens omgångar ser ut så här:

Rimbo och Göta fick tokpisk på söndagen och man undrar hur sårläkningen ser ut till på tisdagen..detta blir högintressant vilket lag som kan vända på ett dåligt matchgenomförande till något vinstgivande.

Farsta har möjligen vattenskallar inför mötet med Järfälla  och hemmalaget vill nog gärna göra en bättre insats än mot Bålsta så detta är helt öppet, i redaktionens bok.

Viggan vann över Wings på söndagen och det var viktigt eftersom man inte dominerade den tillställningen. Man försöker garanterat få till ett bättre spel och Bålsta måste nog ta ytterligare steg för att ta poäng.

Iron har inte imponerat än, poängmässigt. Kom ihåg att Iron gick till Alltvåan ifjol så man undrar om de bara är trögstartade? Wings kommer garanterat tokköra för att få in de tre poäng som man anser sig borde ha haft mot Viggan.

Vi har åter en gästtippare till denna omgång, LG Stenberg och det är matrialaren i Trånkan samt fadern till målvakten i Haninge Joakim Stenberg. Till sin hjälp har han familjemedlemmen Steffe.

Rimbo-Göta 1
Båda lagen är revanchsugna efter klara förluster senast men hemmaplan och kylan talar för Rimbo.

Järfälla-Farsta 1
Farsta har spelat bra på slutet men tipset hamnar ändå på Järfälla, hemmaplan och vardag avgör.

Viggbyholm-Bålsta 1
Oddset talar för Viggbyholm, men Bålsta långt ifrån ofarliga, tog poäng senast, så bra är inte Viggbyholm så oddset ska vara 1,03.

Iron-Wings 2
Svårtippad match, Wings är bra men blandar och ger för mycket men nu vinner de.

…………………

Linden får toppbetyg av alla och ingen, ingen tror att Flempan kommer ställa till det för Eskilstuna på tisdagen….förutom Flempan själva.

Tumba är den stora negativa överraskningen hittills och visst är vi förvånade att erfarne Rådbjer inte fått ordning på sina killar än. Värmdö har tappat poäng mot Flempan och Sudret vilket gör att man undrar om man ska göra likadant mot jumbon Tumba?

Matchen Nynäs mot Åker är lika öppen som Östersjön utanför kuststaden, alldeles helt omöjlig att tippa..för redaktionen iallafall.

 

Gästtippare för Södra blir Mrs Y, anonym spelarfru, som säger så här:

Linden-Flempan 1, det är svårt att se en annan utgång än en etta.

Tumba-Värmdö x, Tumba måste ta poäng nån gång och Värmdö verkar givmilda mot bottenlagen så de får bara två poäng mot Tumba.

Nynäshamn-Åker x, känns som ett derby och Åker tar en poäng, den duktige letten i Åker kvitterar i slutet av tredje perioden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.