Tisdagsmatcher 16 oktober

Ja det är alltid spännande matcher eftersom de sällan slutar som man vill..men, ikväll hade våra gästtippare total kontroll!
LG Stenberg visste att det var favoritsegrar på gång  i norra och vann SEK 575:-!
Mrs Y hade kryssen på rätt ställe och kammade in SEK 2808:-!!
Båda tackar Nordic Bet för odds och stålingar!

Så här uttrycker sig tränarna efter kvällens drabbningar:

Mattias Lundblad, Rimbo: -En riktigt sönderblåst kväll..Inte speciellt fult men mängder med utvisningar….Annars studsar vi tillbaka och visar skön moral och bra fokus!! Tre oerhört sköna poäng!

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:-”Grymt tung förlust, vi tycker att vi har bra grepp på Rimbo i 5 mot 5. Men tyvärr är det inte många minuter som vi har möjlighet att nyttja det. Utvisningarna duggar tätt hela matchen, vilket ledde till en otroligt ryckig match. Vi slet på otroligt bra, men ibland vill det sig bara inte. Rimbos power play var riktigt bra, och det avgjorde för dem idag.”

Christer Westerlund: -Blev lite väl spännande på slutet. Första perioden ganska bra ledning två mot ett. Andra var vi helt överlägsna vi bör göra betydligt fler mål. Summa av kallemumma: Vinst och tre viktiga poäng!

Farsta: Film kommer..


Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Dåligt tempo och mycket slarv i första. Andra är det väl inte så mycket att säga om. Tredje spelas mest av. Ny match på fredag!

Linus Lennerup, Bålsta:-Vi gör en bra första period. Sedan har vi en period i andra där vi släpper in för billiga och för många mål. Sedan kommer vi tillbaka i tredje och gör en godkänd prestation. Eloge till grabbarna att de inte ger upp!

…………………………………………………………………………………………………

Mattias Valente, Wings: -Vi öppnar lite försiktigt och ger iron några farliga chanser i början men sen växer vi in och kontrollerar bilden bra . Absolut inte våran bästa insatts men en okej borta match och vi kan inkassera 3 viktiga poäng. Kul att Måns fick hålla nollan !!

Jocke Lundholm, Linden: -Skönt att få lira hemma efter 3 borta matcher i rad. Härligt publiksiffra 350 en vanlig tisdagkväll, det tackar vi ödmjukast för. Vi lyckas vinna igen vilket vi är ordentligt glada för. Jag tycker vi kommer ut riktigt vasst idag. Sätter bra fart på gummit och är distinkta i våra avslut. Vi lyckas sätta 4 baljor vilket vi var riktigt nöjda med. Resterande perioder tycker jag vi gör helt okej, vi bevakar ledningen, offrar inte lika mycket som under 1:a perioden . Jag tycket vi blir bättre och bättre på att lira matchen där  den  befinner sig,  Vi börjar hitta ett lugn och ett tålamod i spelet som hjälper oss att vinna matcher. Nu suger vi på den här karamellen i kväll och börjar redan i morgon att förbereda oss inför Nacka hemma på fredag kväll. Publikmatch , vi hoppas på mycket folk, klubbens förhoppning är att det dyker upp någonstans mellan 500-600.

 

Uffe Rådbjer, Tumba: -Klar uppryckning från mina killar, och gjorde många saker bättre. Tyvärr så slarvar vi bort sista poängen pga utvisningar och slarv i sista, men men nu gör vi fler bra saker än misstag.

Christoffer Fröling, Värmdö:

Robert Spath, Nynäs:-Hej, vi började bra i första perioden där Åkers blev starkare mot slutet av första perioden. I andra öppnar Åker starkt och gör 2 snabba mål och dom får ett bra grepp om matchen, trots en tidigt Åker mål till 2-5 slutar vi aldrig att kriga och lyckas kvittera till 5-5 och avgöra i sudden. Rejäl kämpaseger.

Niklas Flodin, Åker: -Nynäshamn startar matchen bra och är lite hetare än oss i första perioden. I andra perioden kommer vi ut jättebra och vänder på matchbilden, vi vinner perioden med 4-1 vilket jag såklart är väldigt nöjd med. Vi startar även tredje perioden på bästa sätt och tar ledningen med 5-2, tyvärr så lyckas vi inte spela hem matchen. Det känns självklart surt att vi tappar en tremålsledning, men vårt spel på bortaplan blir bättre och bättre för varje match. Idag kändes det som att Nynäshamn hade lite flyt under matchens sista minuter, får man säga så utan att låta bitter 🙂 ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.