Stympat Fredagsmys!

Va, vad är det här? Fredagen bjuder bara på spel i Norra serien och det är ju förstås beroende på att den serien har nio lag och spelschemat följer då inte den Södra seriens schema. Södra serien har dock sin egenhet då Sudret bara spelar på helgerna, både lördagar och söndagar. I helgen spelar man på fastlandet, på lördagen i Smehallen, Eskilstuna och på söndagen i Ishuset, Botkyrka.

Men låt oss först titta på matchernas förutsättningar:

Redaktionen vurmar för kryssmatcher och vi ser fantastiska förutsättningar för dem i denna omgång. Frågan är om Wings och Göta köper det? Där kanske man kan fundera en extra gång men…större under har skett än poängtapp mot en förmodad underdog. Igår sände redaktionen matchen Hammarby-Vallentuna där Hammarby inte skrapat ihop så många poäng i förhållande till Vallentuna..och vad hände? Bajen vann med 8-2!!! Målvakten Sebastian Andersson imponerade tydligen och lånas ut en match till Karlskrona…mot AIK, på fredagen!!

Vår gästtippare till fredagens matcher blir Peter Mattsson, lagledare i Wings!

Järfälla-Rimbo X
Jämt värre mellan lagen sist. Tror det blir lika jämnt nu.

Viggbyholm – Haninge 1
Stora siffror sist, så man kan ana stor revanschlust hos Haninge. Viggbyholm blir dock återigen för svåra.
Wings – Farsta 1
Ingen lätt match för Wings som haft svårt hemma hittills. Farsta har också blivit bättre och bättre för varje match. Måste dock tippa med hjärtat här.
Göta – Iron 1
Göta har haft det lite upp och ner på slutet samtidigt som Iron blir bättre och bättre. Göta vinner dock denna i favör av hemmaplan.

Gå in och tippa du också! Klicka på bannern här bredvid!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.