Fredagsmyset spännande!

Precis som redaktionen förutspådde så var det en kryssvänlig omgång. Bara Wings inkasserade en trepoängare och bara Farsta blev utan poäng, resten fick poäng i varierande grad.
Extrapoäng till Haninge, Iron och Rimbo!

Så här sa coacherna:

Mattias Valent, Wings: -Tjenare, Skön seger! Vi startar riktigt bra idag, första 10 är vi riktigt jobbiga att möta, spelar rakt, direkt med mycket fart precis som vi vill.
Andra är jämn men i tredje är det inget snack. Vår fart och ork fäller avgörandet idag, Farsta är klart bättre än senast trots att siffrorna visar något annat. Vi gör 6 mål idag vilket är riktigt skönt.

Alex Holst, Farsta: -Utspelade första 14min i 1:a.
Godkänd 2:a
Urusla i 3:e…
Vi kan inte ursäkta oss en hel säsong att vi är nykomlingar. Hockeymatcher spelas för att vinnas!

Christer Westerlund, Järfälla: -Vad ska man säga? Måste för första gången ifrågasätta domarnivån i kvällens match, den var inte bra. Tror nog att båda lagen led av nivån.. Men det var en bra hockey match med två bra målvakter, surt att förlora på övertid i spel tre mot fyra?

Mattias Lundblad, Rimbo: -En jämn match med mycke  pp och BP. Två mycket duktiga målvakter. Skönt att vinna extra poängen!

Erik Tessmar-Forsgren:”Idag har vi inte effektiviteten med oss, vi skapar mycket men får inte in pucken. Iron gör det svårt för oss även om jag tycker vi för matchen. Spelet är jag hyfsat tillfreds med, det är bara det sista lilla som måste bli bättre.”

 

Tim Johansson-Bräck: -Ganska sönderblåst match, men stundtals rätt bra tempo. Bra målvaktsspel från båda lagen. En pinne idag, nya tag på tisdag mot Rimbo!

Stefan Pettersson, Haninge: -Idag kan jag bara gnälla litet grand..på spelet i egen zon. Annars var inställningen till match mycket bättre än tidigare och då gör man många mål! Victor Dahl gör fyra av fem mål och får ett gott betyg. Glad nu och önskar alla en Trevlig Helg!

…………………

Gästtippare Peter Mattsson fick ett rätt av fyra, krysset på Järfälla-Rimbo satt klockrent men sen var det gonatt!
Det ryktas om att en ”gubbe” satte fyrlingen till 196 ggr pengarna och cashade in nästan 20.000:-! Grattis till gubben.

………………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.