Gotland on tour

Som en del noterat så är redaktionen i Blekinge och något försenat kommer här en redogörelse för hur Sudret och deras motståndare beter sig i helgen:

Jesper Pettersson säger så här inför resan (torsdag):
-Vi kör som vanligt! Båt 07.15 från visby till nynäs. Sedan lite lunch någonstans på vägen till match. Spelar matchen sedan blir de att åka buss till Scandic kungenskurva för kvällsmat och sova. Upp och käka frukost och börja packa ihop. Beroende på när matchen på söndagen startar så hanterar vi lunch osv. Efter matchen blir de buss ner till nynäs och färjan hem kl 20.05. Vi är i visby 23.20 då åker bussen ut till Hemse ishall och packas ur av dem spelare och ledare som bor på södra delan av Gotland.
Vi försöker att åka med 20 spelare,  2 målvakter, 2 tränare och 2 materialare.
Jag är inte helt insatt i hur mycket det kostar exakt men runt ca 30 000 kr per helg grovt räknat.Vi hoppas och tror att vi ska få med oss ett par poäng till Gotland.

Jocke Lundholm, linden, sa så här efter träningen i torsdags:
-Tjo, Jo tack allt är kanon , nyss klivit av isenen efter en kanon träning , vi tävlar verkligen ?. Lite folk bort med förkylningar och småskavanker. Imorgon tränar vi också och då är vi fulltaliga//

Uffe Rådbjer, Tumba, sa så här i torsdags om att ta emot Sudret:
-Luftvärn i Nynäs hamn.? Nej då, vi tränar idag lite teamsammanhållning imorgon, lätt träning lördag sen är vi på G för söndagen. Välkomna Sudret⤵️

…………


Jocke Lundholm, Linden:

Jesper Pettersson, Sudret: -Vi spelar enligt planen vi lagt upp. Dem har mer puck och vi ligger rätt. Den skapar egentligen inte så överdrivet mycket farliga målchanser. Skottstatistiken speglar inte matchen. Kollar man på klara målchanser så är det en jämn match. Med tanke på hur det såg ut när vi mötes på Gotland så ha vi kommit längre i vårt spel och lärt oss läxan. Jag tycker vi var värda mer än 0 poäng

……………

SÖNDAG

Uffe Rådbjer, Tumba:-Vi spelade för 3 poäng och när man vill riktigt mycket så knyter det sig. Vi fick inte riktigt till det som sist men Sudret är ett bra kämpande  lag med en mycket bra målvakt. Det har vi med och tur är väl det. 3dje hade ref en så låg nivå så man skäms men vi redde ut det och fick till det i en av alla utv. Puh.

Jesper Pettersson, Sudret: -Hm, tungt just nu, två knappa förluster på två dagar är inte upplyftande. Tyckte vår match mot Linden var bra och borde burit frukt..idag gör vi också en ganska bra match och har fem mot tre i slutet men får bara inte in pucken. mina unga backar och målvakten Andreas Hansson får ett extra omnämnande idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.