Ny Kämpar-tisdag!

Yes, det blir tuffa tag under tisdagskvällen, lita på det!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

I Fortsis är det bara tre matcher trots att man är nio lag i serien men som ni vet stökar ölaget Sudret till spelschemat, inget att hetsa upp sig över, bara att gilla läget!

Det blir litet mer bilåka än vanligt som ni kan se här…det blir sent i säng, kan man tro.

Det blir mycket intressant att se om trenden från första omgången står sig eller om de lagen som inte tog full poäng ska göra nåt åt detta.
Rimbo,Tumba och Flempan ståtar med varsin trepoängare men nu är det litet annorlunda..
Rimbo åker till Björklinge och det är inte alls säkert att det blir en trea igen, Iron spelade kryss mot Nynäs, på bortaplan, så det är högst osäkert läge här.
Farsta lät ganska tillfreds innan första matchen men fick storstryk av Flempan och vi är väldigt osäkra på hur matchen mot Nynäs ska bli..hur är formen egentligen på Nynäs..och hemmalaget?
Bålsta då? Kan de komma igång? Ja, varför inte, Flempan kan inte skryta med att ha en hög genomsnittsstandard så möjligen kan en resa till de kalla norra delarna av Uppland vara ett störande moment för att återigen inkassera en åtråvärd trepoängare?

Omgångens Gästtippare är en anonym spelarfru som vi kan kalla…Petra, och hon tippar så här:

Iron-Rimbo 2
Visserligen tog Iron poäng i Nynäshamn men de har ingen Ludde Björklund och ingen Jonte Lundberg heller….Arvid Sund? Bra, men det räcker inte.

Farsta-Nynäshamn 2
Otter måste få igång fler som jobbar som honom, annars tror jag inte på Farsta. Tror mer på den äldste och yngste i Nynäshamn, Ilisko -90 och Dany -02, att de visar vägen för Sommer och Wallier som får göra målen.

Bålsta-Flemingsberg 2
Bålsta sist i tabellen, Flemingsberg först. Bålsta måste ta chansen nu att visa att man vill nånting men innan jag har sett den viljan får Flemingsberg tipset.

ALLTVÅAN

De fyra matcherna i andra omgången var alla uppseendeväckande, mer eller mindre…mja kanske inte Haninges förlust med 0-5 hemma..man förlorade första matchen hemma i grundserien, mot Viggan…med 3-8. Samtidigt har nog Haninge tagit stora kliv under hösten så…jo, även den här matchen i fredags var litet uppseendeväckande.

Nu då?

Ja ni, kan ni se en glasklar vinnare i den här omgången? Det är fantastiskt roligt att den här serien är så otroligt jämn och att vi får se så ovissa matcher! Vilken lycka!
Kan hemmaplan betyda nåt denna gång?

Gästtippare här är samma spelarfru som ovan…Petra och hon kan tydligen tippa Alltvåan också:

Linden-Wings X
Jag håller med redaktionen här, svårt att hitta nån vinnare. Båda lagen vill ta revansch men det blir dött lopp innan straffarna tar vid.

Värmdö-Haninge X
Ni kan läsa det jag skrev här ovanför, det stämmer här också. Båda gjorde dåliga matcher i fredags så man vill ju visa upp bättre vilja nu.

Viggan-Åker X
Två vinnarlag där många tror att Viggan är bättre men har Åker alla sina spelare med sig, även Mago, Usov och Bank så blir det kryss här också.

Göta-Nacka X
ja det blir fyra kryss och redaktionen klappar tydligen händerna eftersom de försökte påverka mig till detta. Göta har kanske fått in en vinnarkultur på hemmaplan, man har senast vunnit över Viggan och Värmdö, så Nacka blir nog ett lag till att bocka av, även om man nu vinner på övertid. Herrström borde få utrymme för sin målfarlighet här.
Varnar för Fornes, Mallmin och Wulff i Nacka som kan förstöra mitt tips!

One thought on “Ny Kämpar-tisdag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.