Jämnt skägg i tisdagsmatcherna

Sa inte redaktionen att det skulle bli snuskigt jämnt i tisdagsmatcherna? Jo, det sa vi..och vi fick rätt..för en gångs skull.

Gästtipparen Petra vann ingenting men borde fått ett tröstpris för att ha tippat så bra ändå, hoppas att hennes spelar-man kan finna nåt sätt att trösta henne på! :-I

Vi sände Farsta-Nynäshamn där Farsta vann välförtjänt med 6-3 och uppvisade en energi och spelglädje som vi kanske inte hade förväntat oss. Kul.
Nynäs såg ut som Värmdö gjorde mot Göta sist, vilsna och tröga. Man kom igång litet i tredje perioden men då gjorde Farsta några mål till på dem. Hockey är en märklig men underbar sport..

Här är cochernas vittnesmål:

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Mattas Lundblad, Rimbo: -Äntligen 3 poäng i Björklinge, många år sen det hände. Inget skönspel men skön moral, även fast linjedomaren gjorde allt för att hjälpa Iron ??

Alex Holst, Farsta: -Stark laginsats idag, viktigt för gruppen att studsa tillbaka med en bra prestation. Vill tacka våra funktionärer från ungdomslagen samt domarteamet! Sedan vill vi passa på och tacka dig Pelle för det fina jobb du gör marknadsför gräsrotshockeyn på ett föredömligt sätt.

Daniel Svensson, Nynäs:-Inte för att förringa Farstas insats men vi gör en pissmatch. Vi måste fundera på vad vl ska göra på isen och gå tillbaks till det vi kan för vi kan spela riktigt bra hockey!!!

SE HELA MATCHEN HÄR!

Linus Lennerup, Bålsta: -Vi började matchen bra men efter 0-1 målet tappar vi och avslutar perioden sämre. Vi börjar andra trevande också men tog över efterhand. Vi gör ungefär 15 minuter riktigt bra i andra. Tredje perioden är spel mot ett mål, där vi bor i deras zon där utdelningen är för dålig tyvärr. Känns som ett rån tycker jag att vi bara får 1 poäng idag, men kul att vi gör en bra match.

…………………

ALLTVÅAN

Jocke Lundholm, Linden: -Morsning. Tycker vi studsade tillbaka riktig ordentligt från förra fajten, vi fick retroaktiv utdelning ikväll. Tycker matchen över 60 min är jämn, första lika , andra sköljer dom ordentligt på oss, och tredje vinner med 3-1. Vi är riktigt nöjda med en 3:a, Alltvåan kommer bli stentuff.

Mattias Valente, Wings: -Idag var det stolpe ut i två perioder och sedan blir vi väldigt små i tredje tyvärr. Vi har 3 i ramen och ett bortdömt under de två första där vi borde stängt matchen vilket vi inte gjorde tyvärr. I tredje slarvar vi bort det och Linden va effektiva. Någon poäng borde vi ha fått med oss ikväll men det fick vi inte. Grattis Linden till segern. Ny match på fredag.

Mikael Erdtman, Värmdö: – Vi sköt mycket mer än Haninge men efter 60 min stod det 6-6 och det var kanske rättvist. Gör man sex mål framåt bör man ju vinna matcher..om man inte släpper in lika många vill säga. Hade gärna sett extrapoängen i vår ägo.
Idag var vi svaga i defensiven men ganska bra framåt. Mycket tråkigt med flera skador ikväll och truppen till fredagsmatchen ser tunn ut just nu. Men, det är bara att köra på med det man har och göra sitt bästa..finns ju liksom inget annat att välja på!

Ludde Zettervall, Haninge:-”Tjena Pelle! Tycker att vi släpper till för mycket i egen zon idag. Gör man sex mål på bortaplan så ska man vinna. När vi leder i princip hela matchen så hade det varit surt med en torsk, skönt då att vi kan knipa extrapoängen med några fina straffar, vi ses!”

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:-Bra insats från vår sida. Skapar mycket sett över hela matchen, men blir lite bekväma i tredje, vilket de utnyttjar på ett bra sätt. Skönt att få med sig två pinnar till slut iaf!

Niklas Flodin, Åker:-Tjena Pelle, Idag var det en match med många ansikten.
I första perioden tycker jag att vi spelar ganska bra, vi tar ledningen i PP och trots att dom gör 1-1 så kändes det bra efter 20 min. I andra perioden tar Viggbyholm över matchen och vi blir väldigt passiva i vårt försvarsspel.
I tredje perioden hamnar vi i ett 4-1 underläge och matchen var verkligen på väg att glida oss ur händerna. Men vi hittar ett sätt att komma tillbaka i matchen och våra sista 15 minuter är jättebra, framför allt offensivt. Synd att vi inte lyckas ta extrapoängen.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -”Vissa förluster är tyngre än andra. Idag var det tungt för att vi startade så dåligt i första perioden, spelar upp oss ordentligt i början av andra… ändå släpper vi in tre mål på kort tid. Att vi sen gör två mål och har chansen inför sista är positivt. I tredje får vi inte riktigt till det men ger oss aldrig och det är ju goda tecken. Nya tag på fredag!!!”

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle, riktigt jämn match där varken vi eller Göta visar upp något finlir. Vi har matchen under kontroll halvvägs in i andra men lyckas inte stänga och därmed slutresultatet. Fint idag är att vi har 100% i PP! 10 raka och vi jobbar vidare mot nya mål!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.