Tisdagskamper

Ja, det rullar på nu och vi väntar på några tecken på förändringar om det ska röra sig något i tabellerna framöver.

Lagens målvakter har väldigt olika förutsättningar och väldigt olika tid på isen så när vi tittar på en lista för goalisarna är det viss skepsis till hur den presenteras. Men, vi tittar ändå och ser att John Groth (93.20%) toppar listan och ingen kan ta ifrån honom att han har gjort ett mycket bra jobb med fyra spelade matcher.
Viktor Paulsson (91,37%) i Viggan har stått i åtta matcher och motat 255 skott!!
Andreas Hansson (89,38%) i Sudret ligger på åttonde plats och har den tuffaste uppgiften med 405 (!) motade skott och ingen kan klaga på hans insatser.

 

I Södra serien ser vi att man byter målvakt något mer och bara två målvakter har spelat alla matcher,
Nickas Larsson Tysell (93,55%) Haninge, har spelat fyra matcher och har bäst procent och ser väldigt bra ut i målet dessutom.
Robin Gustavsson (90,12%) SPAIF, med motade 344 skott och måste vara en uppskattad målvakt i sitt lag!!

Matcherna då, vad kan vi förvänta oss?

Rimbo-Göta
Viggan-Värmdö
Spånga-Nacka

Mm, var har vi Rimbo och Göta egentligen? Rimbo lider kanske av en för liten trupp men Göta verkar ha hamnat ur form?

Viggan har svajat men också visat att man gör massor av mål när tillfälle ges och ska man vinna mot ett Värmdö, som förvånar oss och bör kanske omvärderas, så får man nog lägga i turbon från början.

Spånga var inte så bra mot Sudret men desto bättre mot Göta så kanske att man föredrar att vara underdogs och få blixtkontra mot ett bra lag? Inlånade Lucas Eriksson -01 bör nog vara med igen, fyramålsskytt som han var mot Sudret! Nacka åker till Västerort med lågt odds och stort självförtroende.

Haninge-Nynäs
Åker-SPAIF
Tumba-Gnesta
Flempan-Trånkan

I Torvalla Ishall har mötet mellan Anchors och Nynäs alla förutsättningar att vi får se straffar!! Nynäs var bra sist men tappade i kraft på slutet mot Tumba medan Anchors tog upp ett 0-3-underläge i sista perioden mot SPAIF och gjorde fyra mål!! Helt ovisst!

Lika jämnt som i Torvalla blir det alla gånger i Åkers sportcentrum när SPAIF kommer på derbybesök!! Båda lagen är revanschsugna efter sina förluster så om det inte blir kryss efter 60 minuter är redaktionen dåliga tippare!

I Ishuset då? Haha, ser ni inte ett litet kryss där också? Gnesta aviserar bättre form och om det är några som vet hur man gör mål i Ishuset så är det bröderna Stråhle!! De har haft denna plats som hemmarink i många år och hör här….bröderna gjorde 241p tillsammans i div 3 förra säsongen! Lägg till kedjekompisen Tony Lagerströms 112p och vi har en skörd på 353 poäng! Varning är utfärdad!

Flempan då? Kan man kryssa mot serieledarna? Jo visst kan man det men…efter förra matchen måste man vara mer taggade annars går det inte alls. Trånkan har lyckats bra hittills och har skaffat sig positionen som de flesta trodde de skulle ha vid detta tillfälle, först i tabellen. Men varför finns det ingen info att hitta om laget? Vi söker men hittar..nada! Inga matchrapporter, borde inte fansen få veta något om serieledarna?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.