Målkalas på en tisdag!

Ja, det är kul att göra mål verkar det som!!
Totalt  63 mål på sju matcher…det är 9 mål i genomsnitt!! Härligt för publiken, ansträngande för coacherna.

Favoriterna vinner och tabellen blir alltmer statisk.
Men, det är 15p kvar att slåss om så osvuret är bäst om placeringarna.
Nacka är dock redan klara för Alltvåan vilket man lätt kunde utläsa i ansiktsuttrycken på ledarna efter vinsten över Spånga ikväll.

I Södra är det mer öppet men Trånkan och Haninge ser starka ut och verkar så pass självsäkra att det luktar Alltvåan om dem också..

NORRA

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle Tycker att det var en bra match med ganska högt tempo med två bra målvakter Lite surt att förlora på straffar men för vår del ett stort steg framåt

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle
Idag gör vi en bättre insats över 60 minuter, men det känns ändå som att vi har mer att ge.
Andra perioden är riktigt bra idag, första och tredje är jämna där jag tycker båda lagen har bra och dåliga perioder.
Att vi vinner tredje straffläggningen för säsongen kan ju såklart vara tillfälligheter, men jag väljer ändå att se det som att med bra målvaktsspel och ett par vassa skyttar så ökar chanserna för extra poäng ?.

 

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Ja du, en första period där jag tycker vi blir helt stillastående och passiva. Andra mycket bättre, och tredje något avslagen. Väldigt skönt med vinst!

 

Kenta Pettersson, Spånga:

 

SÖDRA

Ludde Zettervall, Haninge: -Återigen en dålig första period där vi sätter oss i en svår situation. Något bättre andra och en stabil tredje gör att vi åker hemåt med tre poäng. Vi hittar vägar att vinna återigen och det är något positivt att ta med oss. ? hörs på fredag!

Robert Spath, Nynäs: -Ja, vi inleder matchen bra och tar en 4-1 ledning men vi gör en rad misstag som vänder matchen till Haninges fördel, lagom stukade i självförtroendet för tillfället, bara att jobba sig ur denna situation vi befinner oss i, ser framemot nästa match.

Nynäs Gillenfalk, tremålsskytt!

Gustaf Länn, Åker: -Första matchen för vår del med lite kortare bänk pga skador & sjukdomar, så därför extra lättande att ta en seger mot våra närmsta motståndare med många kända ansikten. Lite nya formationer skapade också lite ny energi och som blir spännande att bygga vidare på iom att vi inte skickat upp några större siffror framåt på några matcher.

 

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi är svårtstartade och även idag tittade vi för mycket på Gnesta. De tre, som dom lever på kunde vi till slut bemästra och deras svaga punkt, mv överlistades i andra. Vår mv motade fler puckar än deras. Skön seger.

 

Ivan Ciernik, Flempan: -The result speaks for itself.

Kristopher Dahling, Flempan: -Idag räckte det inte, vi är inne i en väldigt dålig svacka ..och Trånkan har flera bra femmor som jobbar i 60 min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.