Äntligen Fredagsmys igen!

Jaha, bara fem omgångar kvar innan strecket dras och lagen skiljs åt som av en varm kniv i ett smörblock!!

Värmdö och Rimbo samt Flempan och Nynäs ligger under sina streck men kan fixa en Alltvåa-plats om alla goda ting sker för dem.

Fredagens matcher tippas av en känd vaktmästare, Fredrik Tjulin i Nynäs, och han tror följande:

NORRA

Värmdö-Spånga(1)
I Norra börjar lag 1-4 i serien att dra ifrån. Värmdö har dock fortfarande chans att hinna ifatt. Spånga absolut inte ofarliga men är nog inställda på Fortsättningserien framöver och därmed inte riktigt har motivationen som krävs.
Järfälla-Göta (x)
Göta har starka 10 poäng inspelade på bortaplan så här långt. Järfälla å andra sidan är svårspelade hemma och endast 2 pinnar efter Göta i tabellen med en match mindre spelad. Luktar kryss lång väg.
Rimbo-Sudret (1)
Rimbo har hittills inte skämt bort hemmapubliken med segrar så här långt. Sudret verkar dock inte alls trivas på fastlandet med endast 1 inspelad poäng på 4 matcher.
Sudret-Järfälla (×)
Sudret hemma är en helt annan historia. Trots ett tufft spelschema kommer Sudret stå upp och ge allt mot Järfälla som kanske omedvetet anländer med en smula underskattning.

SÖDRA
 Spaif-Flempan (2)
Spaif är bättre än vad poängskörden efter 9 omgående visar. En hel del ”hedersamma” förluster. Här tar sig dock Flempan samman efter två storförluster i jakten på en plats i Alltvåan.

Nynäshamn-Åkers (2)
Måste-match för Nynäs om man vill hålla drömmen om Alltvåan vid liv. Bra spets i Nynäs, dock finns inte bredden riktigt vilket gör att man får svårt att orka i 60 min. Åkers är ett starka på bortaplan och vill slå vakt om sin nuvarande fjärdeplats.

Tumba – Haninge (x) Toppmöte i Ishuset. Haninge har varit trögstartade senaste matcherna men också visat på vilja och god moral när man vänt på steken. Tumba har en positiv formkurva och går säkert för vinst men är nog inte helt missnöjda med ett kryss.

Gnesta-Trångsund (2) Gnesta har som nykomling från Trean gjort det helt ok så här långt. Dock mot Trånkan som gått riktigt bra så här långt blir det för tufft.

Det kan alltså bli tårttransport ända till Folkets hall om Tjulin är den Läktarexpert som han tror att han är!!


Fredrik Tjulin .- en fin människa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.