Tisdagstrubbel?

Nja, det som är litet trubbel är att vi inte kan visa matcher i Nackas ishall pga dålig internettäckning. Sen är ju frågan vilka lag som får trubbel under tisdagskvällen, det går inte att förutspå…vi har försökt ha koll under hela säsongen.

I Alltvåan är det seriefinal mellan Nacka och Åker och lagen har samma poäng och nästan samma målskillnad. Åker har mer utpräglade skyttekungar, som Routsaari, Lundström och Magos medan Nacka delar upp poängen och först på 20:e plats i Poängligan hittar vi Lucas Lindstedt från Nacka, den ende Nackaspelaren på listan av 25 spelare. Åker har sex man på samma lista. Nu är det inte antal spelare i Poängligan som avgör tabellplaceringen utan Nacka välkomnar säkert Åker till en drabbning som man kommer göra allt för att vinna, oavsett Poängliga.

Tumba tar emot Trånkan och hemmalaget har form, inget snack om saken. Bortalaget verkar inte riktigt lika heta just nu med fler förluster än vinster.
Emil Tikka leder Poängligan och tvåan heter Dennis Strand som gjort flest mål i ligan, 7 st. Båda från Tumba. Emil Tikka har imponerat på redaktionen med sitt kraftfulla- och norr/söder-spel. Trånkans Marcus Lissäng lånades ut till Huddinge i några matcher och var enligt uppgift..bäste back, även där. Marcus tackade tydligen nej till kontrakt i Huddinge pga brandmanna-anställning.

Haninge tar emot Järfälla och båda lagen fick stryk med 2-1 i sista matchen. Båda är garanterat revanschsugna så det kan bli en rivig historia i Torvalla Ishall. Båda lagen har 8p och krigar runt strecken för Kvalserie och Play-Off och vi kan bara ana det krig som väntar i januari/februari när platserna ska fördelas…att hamna på femteplats är ingen önskeplacering för dessa lag.

Göta tar emot Viggan och de här lagen har inte vunnit så mycket, hittills. Viggan tog visserligen en stabil vinst över Järfälla i fredags men Göta vann klart på hemmais sist så den här matchen ser ruskigt jämn ut, även med tanke på att coach Tessmar i Göta tyckte att man spelade ganska bra sist, trots att man inte tog poäng, mot Tumba.


Dennis Strand har ögonen på sig…från Hockeyettan!

……………………..

I Fortsättningsserien tar Gnesta emot Värmdö. Dessa lag i botten har släppt in för många mål, tycker de säkert, och något av lagen kommer ju vinna på något sätt och få känna segerns sötma igen. Vilket lag som vinner? Omöjligt att tippa.

NYNÄS mot RIMBO kommer vi att LIVESÄNDA. Mycket rolig tillställning där Rimbo hittat vinstformeln igen, undantaget Flemingsbergstorsken, och Nynäs har också kommit igång bra så den här matchen blir rolig att kommentera, helt klart!

Flemingsberg tar emot Södertäljepojkarna och detta blir också en oviss historia. Flempan åkte med för få man till Gotland sist,och fick stryk, medan SPAIF vann en tät match mot Spånga vilket säkert byggde ytterligare litet självförtroende. Det är tätt i toppen av tabellen och ska man vara med och försöka vinna serien, och få spela PlayOff, så är varje match superviktig…kanske är lagen medvetna om det?  😉

Kommer Fredrik Nyberg att få fira efter matchen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.