Tisdagsresultaten

En hel del roliga matcher men en match står ut, Tumbas tapp till Trånkan, från 4-1 till 4-5, på straffar. Såna matcher sätter sig på hjärnan..ett tag. Tills man får den där sköna vinsten som man kan sitta i omklädningsrummet att skratta och skråla till.

Åker gör en grym insats i Nacka Ishall och nollar ett så bra lag, impressive guys!

Viggan har hittat form igen och efter Järfällavinsten så tar man ytterligare en trepoängare på ett bra sätt. Trist att så få kommer för att stötta hemmalaget, bara 37 st!!! Alla var väl inte i på Nobelfesten?

Järfälla avgör kanske sin match mot Haninge i första perioden..5-2!! Vi säger det igen…det kommer bli krig om platserna till Kvalserien.

……

Nynäs mot Rimbo var en riktigt bra hockeymatch och rätt jämn också..trots sifffrorna 6-2..Nynäs var dock målfarligare och tätare bakåt.

Flempan hade inga problem med SPAIF..trots att spelmotorn Dahling är borta ett tag..smäll mot Rimbo, sägs det.

Värmdö vinner en jämn historia mot Gnesta, sista perioden imponerar.

…och Sudret toppar fortfarande tabellen…ett gäng sårkar!! 😉

…..

ALLTVÅAN

Ulf Rådbjer, Tumba: -Jämn och tät match där vi får övertaget i andra perioden. Vi blir rånade på.mål av domare Ström som inte är alert i skridskoåkning och missar att pucken är inne och tycker han har blåst av för blockering. Hur i h–te. Inför 3dje slutar vi jobba på puckförare och dom får komma in i vår zon och skjuta i slottet. Deras 4e mål står en spelare i knät på mv men utan åtgärd. Dessutom i Sudden får en spelare klubban i huvet. Ström avaktar utv. tror alla men han ångrar sig. Sjukt. Straffar avgjorde tyvärr.

 

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Ibland är hockey underbart kul, ibland mindre kul. Jag har en bra grupp och denna dåliga form kommer vi jobba oss ur. Trevlig kväll!

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Haninges målvakter hade ingen bra dag så vi fick utdelning på det mesta i första perioden. I sista perioden ville vi mest stänga matchen och då kom det två puckar till i baken men ändå stabilt. Nöjd med killarna ikväll, speciellt Elis i ålet!

Kjell Svensson, Nacka:-Tjena Pelle Åkers var det bättre laget ikväll. Vi slarvar något med pucken  i försvarsspelet som Åkers utnyttjar, vi skapar dock en hel del heta målchanser men får ingen utdelning idag.

Rickard Ryde´n, Åker: -Återigen så vinner vi en match efter en riktigt gedigen arbetsinsats.
Matchen igenom är Nacka det laget som för spelet mest och vinner skotten med 37-24.
Vi gör ett riktigt bra försvarsspel hela matchen igenom och Bokis räddar allt idag och håller nollan.
Vi tar de lägen vi får och visar en bra effektivitet och sätter pucken i lägen då Nacka pressat på i egen zon. Vi lyckas hålla dem bra på utsidan och gör jobbet utan puck formidabelt idag.
Vi kommer även till spel med sex man på sjuk och skadelistan, så det gör segern ännu skönare. Vi jobbar och krigar för varandra och tar tre poäng med på hem
På fredag väntar Haninge hemma i sista matchen innan jul. Slut upp i hallen??


Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Efter ett par bättre prestationer var vi idag grymt uddlösa. Viggande är bättre på allt. Vi får ta en rejäl funderare och ladda för derby på fredag.

Tim Johansson-Bräck, Viggbyholm: -Väldigt nöjd med vår insats. Tycker vi hittar en jämnare nivå över hela matchen. Släpper en i box och en straff, så inte mycket att gnälla på där heller. Idag var det roligt med hockey!

Fredrik Korduner, fyra assists

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Ivan Ciernik, Flempan:

Christoffer Linder, Flempan:-Idag spelade vi bättre och var det bättre laget. Lite mycket utvisningar men vi får skärpa oss på den fronten. Skönt med vinst igen efter ett botten napp i helgen. Sista matchen innan lite ledighet är på lördag och då går vi för seger!

 

Robert Spath, Nynäs:-Hej Pelle, väldigt jämn första period. Men i andra och tredje kändes som vi fick bra utdelning på våra chanser vilket gav oss energi och övertag resten av matchen

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle Nynäs var mer effektiva än oss ikväll Tycker ändå att vi gör en ganska bra match Nya tag på fredag nu gäller det att studsa tillbaka.

Domarintervju

Tremålsskytt, Jesper Voss

Pre game, båda coacherna

One thought on “Tisdagsresultaten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.