Fredagsfräckisar igen?

ALLTVÅAN

Fyra omgångar kvar där Trånkan, Viggan och Göta hamnat i Ingenmansland och kan knappast ta sig till kvalserien även om man vinner de sista matcherna.
Men, Haninge, Nacka, Åker och Järfälla är indragna i en nervdallrande strid om att få vara med om ett kval till Hockeyettan.
Tumba? Mm, vi förutsätter att de fixar en plats..de har nu gjort nästan 100 mål och inget talar för att de tappar formen..än iallafall.

ÅKER-GÖTA
Har Åker form för att slå Göta? Det här kan bli tuffare än vad oddssättarna tror. Förlusten mot Trånkan sätter litet griller i våra tipsskallar. Göta kan spela avslappnat vilket man inte vet vad det betyder..

HANINGE-TRÅNKAN
Ojoj, Anchors är frustrerade över förlusten senast och man kan väl ana att man tänker ladda med allt, precis allt, för att vinna igen och återta fjärdeplatsen…om nu Nacka förlorar mot Järfälla.

TUMBA-VIGGAN
Luften gick ur Viggan när man förlorade mot Järfälla senast och kan man mobilisera ett hett motstånd och besegra serieledarna? Tveksamt.
Tumba har bland de bästa målvakterna, stora som hus, och de allra hetaste målskyttarna, fyra man bland de sex främsta!!! Strand har gjort 19 kassar nu!

NACKA-JÄRFÄLLA
Ujuj vilket tungviktarmöte!! Frågan är om Järfälla är beredda på Nackas speed? När man mötte Viggan så drogs man ned i deras tempo så vi tror att detta blir en helt annan femma. Järfälla har stora, tunga spelare som ev kan sätta Nackas små, unga killar på plats…eller? Hemmafördel kan avgöra.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Ojoj, bara Värmdö känns avhängda men sen vete tusan vad som kommer att hända i den här serien! Inte ens Sudret i toppen kan vara säkra på en Play Off-plats. Nedflyttnings- och kval-platserna är hemska och främst Gnesta, Spånga och Rimbo är troligen skapligt nervösa nu..

RIMBO-SPÅNGA
Rimbos coacher utbytta eftersom Westerlund skadat sig så vi undrar om detta blir en reaktion hos laget, positivt eller negativt?
Spånga gjorde en riktigt bra match sist men..betyder det nåt nu?
Kryss, håller ni med oss?

FLEMPAN-NYNÄS
Har Flempan folk så det räcker? Nynäs har vunnit de två tidigare mötena vilket gör Flempan till underdogs! Vi tror de trivs med det och ungtupparna Rakell och Linder kan ställa till det för de knappa favoriterna.

SPAIF-VÄRMDÖ
Mm, vi tror SPAIF har bättre form än Värmdö och vår scouting till dessa lag utanför East Coast är för ringa för att vara tillräcklig.


FREDAGSFRÄCKISEN
En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på flyget mellan Stockholm och New York. Advokaten frågar om hon har lust att leka en kul lek? Blondinen som är trött och vill ta sig en tupplur, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för att få sig en blund. Advokaten försöker övertala henne med att tala om att leken är mycket lätt och rolig. Han förklarar:
– Jag ställer en fråga till dig, och om du inte vet svaret ger du mig 50 spän, och vice versa.
Hon avböjer igen och försöker få lite sömn. Advokaten säger upphetsat:
– Okej, om du inte kan svaret ger du mig 50 kr och om jag inte kan svaret ger jag dig 5 000 kronor.
Detta fångar blondinens uppmärksamhet och eftersom hon förstår att hans tjat inte kommer att sluta om hon inte går med på att leka leken, så samtycker hon. Advokaten ställer första frågan.
– Hur långt är det mellan jorden och månen?
Blondinen säger inte ett ord, plockar upp plånboken ur sin handväska, tar fram en femtiolapp och ger den till advokaten.
– Okej, säger advokaten, nu är det din tur.
Blondinen frågar advokaten:
– Vad går upp för en kulle med tre ben och kommer ner med fyra ben?
Advokaten, mycket tankfull, tar upp sin laptop och söker bland alla referenser, men inget svar. Han kopplar upp sitt modem med flygtelefonen och surfar på nätet men inget svar. Frustrerad skickar han e-mail till sina vänner och kollegor men utan framgång. Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5 000 kr. Blondinen säger:
– Tack, och vänder sig om för att fortsätta sova.
Advokaten som är mer än lovligt upprörd väcker blondinen och frågar:
– Nå?! Vad är svaret?
Utan att säga ett ord tar blondinen fram en femtiolapp, ger den till advokaten, och somnar om…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.