Oj, vilka fräcka vändningar!

Ja, det svängde ordentligt i matcherna och resultaten stämde illa med oddssättarnas..på sina håll!
Göta ledde mot Åker men fick inga poäng med sig till Mossen.
Haninge har inget flyt just nu och man ledde med 3-0 redan i första perioden men även de kammade noll, på hemmaplan.
Tumba hade nog inte rätt inställning till ett lag utan de vassaste spelarna men Viggan visade ruskig moral och när ”de bästa” inte var med längre och gör en grym insats.
Järfälla ledde med 2-1 men Nacka hämtade kraft och vände på steken..ordentligt!

ALLTVÅAN

Rikard Rydén, Åker: -Riktigt skönt att vi vinner. Är tajt runt slutspelsplatserna så det var självklart en viktigt seger. Men framförallt att få en seger i ryggen. Vi är bättre i första perioden. Andra och tredje är jämnt men vi drar det längsta strået. Tre tuffa matcher återstår och vi kommer göra allt för att ta oss till kval. Göta är laget som åker mest skridskor i serien. Sen kom vi från en tung period med flera torsk i rad. Så riktigt skönt.

Erik Tessmar, Göta: -Jag tycker det är en helt jämn match idag. Tillfälligheter som avgör.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle. Ja nu är det ett totalt mörker. Vi är taggade till tusen och går ut i första perioden och spelar riktigt fin hockey. Sen växer huvudena och ödmjukheten är som bortblåst. Alla som har spelat hockey vet att när man väl tappat ödmjukheten som grupp så är det jävligt svårt att hitta rätt igen. Jag skyller inte ifrån mig på spelarna utan det är vi tillsammans som grupp som inte presterar tillräckligt bra.
Nu har vi satt oss i en jävligt svår sits. Men absolut inte omöjlig. Tack för ikväll.

Uffe Rådbjer, Tumba: -Vi gick in med helt fel inställning i denna match. Verkade som laget redan var klara för kvalserien mentalt men inget är gratis när man spelar mot lag som inte har press på sig. Dessutom gör vi dom bra då vi t.o.m spelar fram till deras mål.

Simon Hagbjörk, Viggan: -Tack Pelle, ja det här va kul.
Väldigt skönt att studsa tillbaka efter senast.
Tycker vi gör en bra match i 60 minuter och vinner välförtjänt.
Vi är noggranna i det vi gör och lyckas neutralisera Tumbas styrkor.
Viktor spelar bra i kassen och vi är effektiva framåt, som sagt kul

?

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle, måste säga att det känns riktigt bra! En lite skakig första period men än en gång lyckas grabbarna studsa tillbaka och vi gör två riktigt bra perioder utan att ta bort något från Järfälla! Femte raka och vi jobbar vidare, vi summera över en frukost imorgon och så är det nya tag på tisdag! Extra plus till Filip i mål och Schlyter som har hittat tillbaka efter skadan före jul!

Axel Ekstrand 3 målsskytt

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Rimbo, med nya tränare, vinner den mycket viktiga matchen mot Spånga som gör första målet och är med ända till slutminuterna..då Rimbo gör vinstmålet.
Flempan tar ledningen mot Nynäs och skuggar dem hela vägen till slutet då några mål i tom bur även ger en tom poängskörd..
SPAIF fick händerna fulla med jumbon Värmdö, som vinner skotten stort, men kan ordna två poäng på OT.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena Pelle! Tack..
En riktigt bra lag seger i dag. All rättar in sig direkt och jobbar för varandra. Vi är mycket nöjda med hur grabbarna agerar där ute i dag.

Kenta Pettersson, Spånga: -Tjenare Pelle!
En jämn match som avgörs av dom klassiska små marginalerna. Vi skapar egentligen nog mycket för att vinna men det räcker inte idag.

Kristopher Dahling, Flempan:-Tja jämn match förlorar på misstagen återigen

Christoffer Linder, Flempan: -Tjena, tycker vi gör det ganska bra idag men tappar tyvärr in 3-4 efter ett pp i slutet av matchen. Sen gör dom 2 i öppen bur. Stort tack till våra juniorer idag som var med och gör ett jätte jobb. Av 19 spelare som var med på pappret är 12 juniorer!

Robert Spath, Nynäs: -Hej Pelle, var en behövlig seger, mot ett ungt Flemingsberg.