Målrik tisdag!

Mm, Viggan gör 15 kassar på Flempan och det ställer en frågor om Huddingegänget…vad händer där?
Viggans coach Tim Johansson-Bräck sa så här:
-Ganska avslaget när det stod 6-0 efter första. Väldigt kul att göra 15 framåt, men lite slarvigt/onödigt att släppa 4 bakåt med tanke på matchbilden. Men oavsett väldigt roligt att vinna och göra så pass många mål

19 Ludvig Johansson gjorde 4+4=8p

Spånga tar första trepoängaren vilket coach Kenta Pettersson tyckte var riktigt skönt:
-Tack Pelle! Jodå vi saknade ett antal spelare även idag, tur då att junisarna är med och gör skillnad. Matchen är en ganska svängig historia som det gärna blir när två lag i botten möts. Men nu är vi förhoppningsvis på gång.

Lidingö gör ju väldigt bra ifrån sig och var ytterst nära att ta tre poäng av Järfälla ikväll!!
Nu har ju Järfälla killar som Green och Eriksson så…de gjorde varsitt mål i slutminuterna och vände på steken..surt för Vikings!
Järfällas coach Thomas Ahlperby sa så här:
Tackar Inte svettigaste men kanske en av de skönare segrarna. Tycker inte att vi kommer upp i nivå idag heller och därför är det ändå starkt att vi vinner. Lidingö spelade mycket på känsla och var ettriga och jobbade hårt hela matchen. Styrkan i vårt gäng är att det finns en otrolig moral och att inte vilja förlora.

Göta tar tre poäng uppe i Tierp vilket är bra gjort och inte nog med det, man leder serien!!

…………………………………..

Haninge trummar på och är obesegrade efter sina fyra spelade matcher.
Coach Ludde Zettervalls kommentar:
-Riktigt skönt att vinna när vi inte är på topp, bra karraktär på laget denna säsong. 6 mål och några av dem riktigt snygga. Nu är fokus på fredag, då kommer det krävas mer än vad det gjorde idag! Godnatt.

Trånkan vände ett 1-3-läge mot Tumba och det tyder också på styrka. Matchen gick kanske inte helt oväntat till straffar och matchvinnare där blev Trånkans Jens Berg.
Tumbas store keeper Fredrik Rådbjer sa så här efter matchen:
Tjena Pelle, Nej, man kan inte vara nöjd när man förlorar. All cred till grabbarna i laget idag, dom slet som djur och spelade som vi behöver göra för att vinna. Tyvärr så gör vi några misstag i viktiga lägen när matchen står och väger som kostar oss oerhört dyrt. Rickan i trånkan-målet gjorde det väldigt bra och höll målet rent när vi är så nära att göra 4-1 målet som jag tror hade tagit en rejäl nypa luft ut Trånkan. Tyvärr för egen del så känns det som att jag svek grabbarna litet idag. Det är 2 mål som jag tycker att jag borde tagit. Men det är bara att bryta ihop och komma igen, nya möjligheter på fredag då vi har allt å vinna.

Nacka verkar också vara rena ångloket nu och vände 1-2 till 5-2, mot Åker!
Cap Daniel Enbacka säger så här:
-Tjena! Tack skön vinst !
Bra match, Åkers kommer ut lite överraskande hårt och vi är kvar på E20! Jobbar oss dock in i matchen och tar över mer och mer. CD hade nog bestämt någon dejt ute i Åkers så han ville av banan snabbt men vi hoppas han stannar längre i nästa match. Helt okey säsong så här långt, tråkigt med förlusten mot Haninge men annars klart godkänt!

Fotnot: Nackas keeper CD Almqvist boxades(!) och fick matchstraff!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.