Hockeyettan-onsdag

Jodå det var relativt sensationsfritt ikväll men Hammarby fick äntligen vinna en match och matchvinnaren var ingen annan än tvåmålsskytten Joakim Albertsson, den reslige backen. Strömsbro var stora favoriter men Bajen fick till en jämn match och man vann på OT. Backen Albertsson hamnade framför motståndarmålet (!) och när pucken levererades till honom så briljerade han med avig dragning och stod där som matchvinnare!

Några som ännu inte tappat en enda poäng är..Enköping! Litet oväntat för många av oss, eller hur? Idag vann man knappt mot Nyköping, som också överraskat positivt, i den största av ishallarna i Östra, Rosvalla. Vi ser att de hade 100 (!) åskådare vilket troligen har en naturlig anledning.
Matchvinnare var Daniel Andersson som verkar bli bättre och bättre ju äldre han blir!
Vi ställde några frågor till Daniel:
Berätta varför du och laget går så bra! Var ändå Nyköping tuffa att knäcka?
-Tja Pelle! Ja exakt! Jag tror det är för vi har lite mer rutin i år och spelar mer som ett lag. Känns som vi har en bra grupp.
Ja Nyköping var svåra.. vi gör inte våran bästa match idag, men starkt av oss att ändå lyckas vinna.

Huddinge trummar på och även om Visby kämpade bra så får man inte ge Huddinge PP-tid..för då smäller det! Vilka killar! Björn Jonason och Christian Blomqvist gör varsina två mål och backen Kim Lenhammer fyra assists!

Vallentuna fick äntligen spela igen och man vinner över ett Sollentuna som har det tungt så här långt! Det blir spännande att se Vallentuna i nästa match då man kan ana att de har blivit än mer varma i damaskerna..och spelsugna.

Hudiksvall är nu bra igång och en riktigt stabil seger mot Wings gör att vi åter tror på kampen om tronen…där uppe mot Huddinge!

Hanviken som vann första matchen mot just Hudiksvall, har haft det jobbigt sen dess men mot jumbon Segeltorp såg man ganska stabila ut. Kommentatorn var inte alls imponerad av kombatanterna och tempot var inte direkt uppskruvat men…det blir inte lättare att underhålla då publiken inte finns på plats!! Typ.
Vi noterar en tvåmålsskytt, Johannes Sandberg!

På söndag är det en match vi speciellt ska kolla på…
Enköping-Hudiksvall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.