Fyra dagars resultat!

SÖNDAG

ALLTVÅAN

Jaha, vem såg detta komma? Sudret slår Sollentuna trots ett massivt skottövertag för hemmalaget, 45-15, där sista periodens skott blir 20-3 (!).
Tränare i en del andra lag suckar och beskriver Sudrets målvakt Andreas Hansson som smått omöjlig!! Nu har man dock flera duktiga målvakter i Sudret men Hansson framstår som ganska unik.
Sudrets alla tre mål framåt görs av en ny spelare, Danil Piatin, och vi frågade coach Sjöqvist om vem han är:
-Ryss, från Magnitogorsk, vi tog han från VHL(Ryska andra ligan) Har verkligen hjälpt oss, riktigt vass framåt, och dessutom en bra lagspelare. Bra grabb👌

Vidare, vad säger coachen om matchen då:
-Tack Pelle, Grym laginsats i 60 minuter, alla krigar fullt ut och håller sig till gameplan, Andreas var stabil som vanligt. Jag är väldigt nöjd med hur vi genomför matchen.
Och vad säger målvakten Hansson?
-Kändes bra, o skönt o äntligen få spela igen! Var ett tag sen💪🏻😍 riktigt lag insats 💪🏻🤍🖤💚

Sollentunas fwd Johan Fredriksson säger så här:
-Svårt att göra mål. Deras målvakt riktigt bra. De backade in och spelade igelkottsförsvar, sen gick de på kontringar. De var effektiva iaf gjorde mål på första skottet. Vi ska göra mål på de chanserna vi har. Men men bara ladda om för tisdag mot Järfälla.

LÖRDAG

ALLTVÅAN

9 Sammy Andersson är bland de snabbaste och mer farliga vi sett!

Hammarby mötte Sudret på lördagseftermiddagen och utan en enda vinst så här långt så började man skrynkligt även nu. Sudret tar ledningen med 3-1 i andra perioden innan Hammarby mobiliserar sin kamplust.
Sudret har gjort bra matcher tidigare men trots ledning i båda matcherna så har man inte kunnat hålla ihop grejerna matcherna ut…så även denna gång. Man tycks gå mot en ny förlust men får till en kvittering på slutet som tar matchen ända till straffläggning. Där vinner Hammarby och tar sina första poäng i Alltvåan, Grattis!

Har en fråga om statistik…I en lång straffläggning så räknas bara ett skott, det vinnande målet? Varför får inte målvakterna tillgodoräkna sig räddningarna de gör?

Sudrets Johan Sjöqvist:
Tjena, Tycker att vi gör två stabila perioder igen, ledning 3-1, sen har vi inte disciplinen att stänga matchen. Det blir dyrbart tyvärr. Vi steppar dock upp sista 5 min i 3e perioden och kan kvittera. Som jag sagt tidigare vi måste lära oss våga spela vårat spel i tre perioder, inte bli passiv, där har vi fortf en del kvar att jobba med. Vi tar med oss det positiva inför morgondagen och höjer lägsta nivån, vi vet vad vi kan.

FREDAG

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Händelserika matcher!

Tumbas Kim Gustafsson:
-Tjena! Vi fastnade för mycket i deras spelplan, med lågt tempo och mycket utvisningar. Upphackad match utan något flyt i spelet överhuvudtaget, Men vi dammade in 4 påsar och gjorde det som krävdes för 3 poäng hem till Tumba🤩 Trevlig helg 🤟🏻 /Kimpa

Nynäshamns Robert Spath
-Var en match där vi växer in i den mer o mer, starkt av oss att vända 1-3 till 5-3, en jämn tredje period där vi tar vara på våra chanser och har en storspelande målvaktv. En chansrik match rakt igenom!

Viggans Filip Algeman:
-Jämn match 5 mot 5, vi släpper in fyra BP mål och gör 0 i PP då blir de svårt att vinna matcher. Men som helhet så gör vi en bra insats med tanke på förutsättningarna. Kan inte beröva mer av grabbarna när vi är så få. Vi är väldigt få och skadeskjuta just nu. Vi har ca 10 spelare borta från ordinarie trupp pga av skada eller sjukdom.

ALLTVÅAN

Järfällas Thomas Ahlperby:
-Tjena Pelle! Nacka var bättre än oss idag

Nackas Philip Nilsson-Fornes:
-Ja vad säger vi. Två skadeskjutna lag där vi tillslut kunde trycka på i en andra period efter en riktigt kass första. Vi saknade många av våra rutinerade spelare och säkert dem med även om det var kul att se Thorin och Sjöqvist i Järfälla. Vi fick lite puckstuds med oss och kunde tillslut peta in lite puckar, vilket var väldigt viktigt. Starkt att vinna på bortaplan!
Daniel Enbacka:
-Missar första matchen på säsongen men vilket jävla gäng vi har! Manfall på både back och forward men det visar vilken bredd vi som förening besitter!

TORSDAG

Alltvåan

Åkers kommentar:
-En bra första period med effektivitet i anfallsspelet grundlade tre sköna och viktiga poäng. Andra perioden tappar vi farten och Hammarby tar över helt periodvis. Men Jesper Boklund storspelar i målet och Bajen är fortsatt mållösa.I tredje kommer vi ut med bättre intensitet igen och det känns som vi har kontroll på matchen. Vi fortsätter dock dra på oss utvisningar och till slut kan Hammarby reducera. De tar sen ut målvakten och lyckas med två minuter kvar få in en puck till. Men det är aldrig riktigt nära kvittering och tre poäng är i hamn. 16-årige backen Viggo Wallmark är riktigt bra matchen igenom, med moget spel och hårda precisa passningar.

Lagledare Mikael Blomdahl lade till:
-Ja, vi var alldeles tafatta och ängsliga i sista akten, men Boklund höll oss kvar och fixade 3 pinnar åt oss. Tur att 1:a perioden var tillräckligt bra från vår sida.

Tre kassar så här långt i Alltvåan

Bajen har ingen kommentar än, 11.30 10/12.
https://www.hammarbyhockey.se/nyheter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.