TISDAGSTRAMP v.50

ALLTVÅAN

Ok, Göta har bara förlorat mot Nacka efter fyra spelade matcher så Lidingö är med sina fyra raka torskar klar underdog. Men, vi tror att det kan bli jämnare än vad Götafansen tror och hoppas på.

Nacka har en förlust hittills, mot Sollentuna, och Åker har två förluster, mot Sollentuna och Göta, så det här blir en härlig match att kolla på tror vi. Nacka har hemmaplansfördel och kanske har ett par procents favoritskap. Det blir en sevärd match tror vi.

Philip Nilsson-Fornes, poängkung nu,
3+7= 10p

I SVEAB Arena möts två gamla vänföreningar som mötts massor av gånger genom åren och ibland har de varvat med att spela i Division Ett eller Hockeyettan som det heter numera.
Järfälla och Sollentuna känner varandra väldigt bra och spelarna har rätt bra koll på hur det går för killarna i motståndarlaget.
Sollentuna har värvat ett antal Hockeyettankillar vilka har varit mycket betydelsefulla för laget. Den som verkligen står ut här är åldermannen Andreas Paulsson född 1976 !!
Väsbykillen Paulsson har ett imponerande CV och ända sedan början av karriären har han öst in mål och poäng.
Han har spelat i Allsvenskan i olika omgångar med stora poängskördar men det är i Väsby de absolut flesta poängen har skördats…många gånger på Järfällas bekostnad. Vi får se hur det går denna gång.

Tävling: Gissa vem som är Andreas Paulsson! Foto: FOD Photo

Järfälla har många rutinerade killar kvar från förra säsongen (genomsnitt 25 år!) och visst kan de även vinna över Sollentuna. Man har grymma backar i bl.a. Green och Strömgren och forwards som bl.a Sjökvist, Thorin och Broed.

Adde Sjökvist:
-Vi fick info idag att träningen är inställd.. mer än halva laget borta känns det som. Blir det match så blir det. Då är det bara att gnugga för varandra och göra fler mål än Sollentuna 😁

Emil Broed, ruskigt nyttig!

PRESSTOPP! JÄRFÄLLA har bekräftad Covid i truppen och matchen idag och på fredag ställs in!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Kan Flempan hota Haninge i toppen och kan Nynäs hota Tumba som också ligger i topp? Javisst kan de det även om oddsen är höga.

Rimbo mot Spånga och Tierp mot Trånkan känns helt omöjliga att tippa men vi väntar in rapporterna från matcherna och hoppas innerligt att inte Coviden finns i fler trupper nu!

Albin Säteri, poängkung, 6+5= 11p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.