RESULTAT TISDAGSTRAMPET v.50

ALLTVÅAN

Hoppsan, Lidingö gör det där som få kanske trodde innan, man slår Göta som visat bra takter innan.
Coach Martin Pilö säger så här:
-Tack! Ja, man kan sammafatta det med effektivt skytte och en mycket bra keeper.
Tycker dock att vi gör en helgjuten insats och vinner fullt rättvist. Göta gick inte riktigt att känna igen samtidigt som vi spelar smart och gör kloka värderingar matchen igenom. Skönt för grabbarna att få ett kvitto på att hårt jobb lönar sig!

Götas Jörgen Hägg säger så här:
-Skotten var nog 50-18 till oss men vi ger bort 3-4 mål, så inget att säga om.
Fortfarande 3-4 spelare bort, sen kan vi börja prata 😉

Redaktionen åkte till Nacka Ishall och fick först uppleva en cermoni där flera tunga funktionärer hedrades efter många år i klubben. Tony Boström och Leif Halvorsen är två fantastiska killar som skulle få litet mer uppmärksamhet efter allt arbete de gjort för Nacka.
Philip Nilsson-Fornes och Daniel Thomasson blev ocså hyllade för att ha spelat mest av alla i klubben och dessutom gjort flest mål i Nacka!

Matchen mot Åker då? Jo, det syntes att detta är det bästa som finns i Hockeytvåan Östra, riktigt bra fart och distinkta skott. Bra målvakter och ibland sinnrikt spel. Visst kan det vara så att julledigheten hägrar men vi fick valuta för entre´-pengen, inget snack om saken.
Nackas Philip Fornes gör två mål och ett ass och bara konfirmerar sin position som skyttekung, otroligt nyttig matchen igenom.
Nacka hade bara 5-6 ordinarie spelare till match och de unga juniorspelarna som delto gjorde det med den äran.
Åker hade också massor med folk borta och ibland kunde man skönja det…det var kanske det som gjorde att Nacka vann ikväll. Olle Johanssons prickskjutaruppvisning till 3-2 var en fröjd att se.
Just vid denna reducering trodde vi att det skulle bli spännande men Nacka gjorde två snabba mål och då var det svårt att åter komma närmare för Åker. Tack för underhållningen!

Åkers coach Micke Eriksson
De hyllade Philip Fornes och Tony Boström!

FS

Tumbas Kim Gustafsson:
-Chansrik match åt båda håll, lite för mycket Hawaii hockey stundtals. Riktigt uddlös första period, men efter en uppryckning i andra perioden så gav vi oss en bra chans inför sista perren. Efter vi tryckt in 6-5 målet hade dom ett par bra lägen men vi lyckades stå pall och fixa alla 3 poängen📝 /Kimpa 

Nynäshamns Robert Spath:
-Ja, var en kanonbra förstaperiod, och en minst lika dålig 10-12 min i andra, och det flytet vi hade mot Spånga hade vi inte idag mot Tumba tyvärr !

Spångas Tim Johansson-Bräck:
-Tack! Tycker vi slarvar lite väl mycket, och kommer inte riktigt upp i nivå första 2. Avslutar bra med 2 mål i pp bland annat. Alltid skönt med 3 pinnar 😊

Trånkans Viktor Liman:

Haninges Ludde Zettervall:
-Tack! Något rätt måste vi ändå ha gjort. Men rent spelmässigt va det dåligt. Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.