Kvalet till Hockeyettan!

Till slut kom matcherna upp på Swehockey/stats för Östra och det var naturligtvis litet knepigt att få till ett spelschema med ett lag som har sin adress i Norrland!

Peter Andersson på Sthlms Hockeyförbund fick göra skäl för sitt goda rykte som administratör och knåpade ihop speldagarna så pass bra att Ö-vik slipper åka fem gånger till Stockholm. Det blir således dubbelmatchande under vissa helger för dem.
Vi lyfter på hatten för det!
Det blir dock en del bekymmer för klubbarna då speldagarna ibland hamnar på onsdagar och fredagar, även uppe i Ö-vik. Det kommer svida rejält i kassakistorna men…har man gett sig in i den här leken så…lär man ha tagit detta med i beräkningen, eller?

Allt börjar på fredag då Segeltorp tar emot Järfälla och då får vi en fingervisning om ett bottenlag i Hockeyettan ändå är vassare än ett topplag i Hockeytvåan!! Det blir väldigt spännande.

Resterande matcher i första omgången spelas på söndag, bl.a. reser Haninge till Ö-vik och får en Hockeyettan-test de också!

EAST COAST HOCKEY LIVESÄNDER!!

Ja, vår ambition är att sända många matcher i detta kval och vi återkommer inom kort när vi får klart med förutsättningarna! Det kan komma att bli rätt kul om vi får med några samarbetspartners!

Peter A är med i många sammanhang. Bra typ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.