Första matchen i Kvalet!

Ja, ikväll börjar det, Hockeyettankvalet!

Segeltorp tar emot Järfälla och det är högst osäkert hur detta kommer att sluta.

Nye tränaren i Segeltorp, Janne Santesson säger så här:

”-Jag har ju bara varit här i två veckor och att hitta på en ny strategi är inget att fundera på så eftersom laget är ungt och fartfyllt så blir det att helt enkelt vårda grunderna för att spela hockey, bra försvarspel och nogsamma i Special Teams!
Vi har ju väldigt bra fart på spelarna men man måste värdera situationerna och inte bara köra för fullt..pucken måste med också. Daniel Liiv var kanske snabbast i H1 Vårserie och dessutom målfarlig!!
Jag har dock största respekt för lagen underifrån som naturligtvis har haft en positiv kurva i sitt spel medan vi haft tvärtom. Våra killar är dock en grupp med unga killar som inte hänger med huvudet utan kör på fantastiskt bra tillsammans. Det blir väldigt roligt att välkomna Järfälla till Segeltorpshallen ikväll!”

Redaktionen var förbi Järfällas träning igårkväll och det var uppseendeväckande god fart på laget ute på isen.

Järfällas tränare Thomas Ahlperby är förväntansfull och har i princip hela truppen att ställa upp med, en enda frånvarande.
Ahperby är väldigt nöjd med målvakten Nicklas Tysell-Larsson som han hävdar är en av de allra bästa i Hockeytvåan. Sen har han ett antal äldre, rutinerade killar som bl.a. Emil Broed, Niklas Thorin, Albin Berg och Adde Sjöqvist. Killar som vet att det bara köra på..hela vägen!

Matchen startar kl. 19 och Segeltorp sänder på Hockeyettan TV!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.