Segeltorp klara för Hockeyettan!

Segeltorp vann över Göta på långfredagen och den segern betyder att man kommer spela i Hockeyettan nästa säsong…detta trots att två matcher återstår att spela för Torpet”!

I första perioden hade man åter den farten och spelglädjen som gör att få lag hänger med..
Torpet gör två snygga mål i första perioden men..ett blir bortdömt för offside i målgården. Göta kanske ska vara tacksamma att det bara står 1-0 efter första perioden?

I andra perioden utökar dock Segeltorp till 2-0 men Göta börjar få grepp om Torpet som inte alls har samma fart som i första perioden. Göta kan reducera till 2-1 och har fina lägen till kvittering dessutom.

I tredje perioden är det mycket mer spänt och inget lag vill bjuda på på misstag men det byts ändå chanser åt båda håll.
Segeltorp kan hålla undan trots att Göta tar ut målvakten tidigt och får till ett skapligt tryck.

Roligt för Segeltorp och nyttigt för Göta att man blivit (?) så stabila och ett skapande lag.

https://fb.watch/cpuP1jjFBQ/
KLicka för film!

Jörgen Hägg, Göta:
Bra match och visst var det synd att vi inte kunde kvittera på slutet.
Alla bidrog även idag med fina prestationer och ett härligt kämpande men Segeltorp är ett fartfyllt lag med rutin från ett snabbare spel från Hockeyettan.
Man kan ändå se vilken skillnad det är på vårt spel i Grundserien med makligt tempo och sen blev det snabbare i Alltvåan..för att gå ännu mer undan i PlayOffmatcherna..och nu i kvalserien är det väldigt mycket snabbare spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.