Vi är framme vid slutet!

Hörni, vi står inför slutet av säsongen för Hockeytvåan nu när sista omgången spelas idag, onsdag kväll.

Tabellen är nästan helt spikad redan men Haninge åker till Sollentuna och utmanar därmed om tredjeplatsen och kanske en plats till Hockeyettan, om något lag får problem med ekonomin och blir degraderade…Det vore ju litet anmärkningsvärt om just Haninge skulle bli uppflyttade av ekonomiska orsaker…eftersom de själva blev degraderade av ekonomin, från Hockeyettan, för ett antal säsonger sedan.

Nå, Segeltorp åker buss idag, ca 120 mil, för en betydelselös match mot Övik ikväll och frågan är hur den matchen kommer arta sig….silkesvantar på eller blir det en prestige-match där en vinst skulle betyda mycket för killarna och ledarna?

Järfälla möter Göta och även här kan man misstänka att kamplusten kan komma att saknas, då även den här matchen är betydelselös för placeringarna, men det kanske blir en bra match bara för det?? Kommer Göta ändå för fjärdeplatsen?

Så, vi får se och vi kommer att sammanfatta säsongen inom kort och tycka till om saker och ting, lita på det!

Matchkommentarer kommer ikväll!

Matchstart 19.00

ÖVIK – SEGELTORP

JÄRFÄLLA – GÖTA

SOLLENTUNA – HANINGE

Oskar Byström, Övik, poängstarkaste backen hittills! 4+8=12p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.